Sauber va fi prezentă la primul test pentru sezonul 2013

de Daniel Popescu
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber va finaliza dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2013 până la prima sesiune de teste de la Jerez din 5 februarie.

Sauber va finaliza dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2013 până la prima sesiune de teste de la Jerez din 5 februarie.

Sauber este prima echipă care confirmă participarea la prima sesiune de evaluare din această iarnă. Peter Sauber, acţionarul majoritar al echipei de la Hinwil, a dezvăluit într-un editorial semnat în publicaţia elveţiană Sonntagsblick că dezvoltarea monopostului C32 decurge conform planului, astfel că prezenţa la testele de la Jerez din 5 februarie este practic sigură în absenţa unor evenimente neprevăzute.

"Sunt foarte încrezător în privinţa monopostului C32. Întrucât regulamentul tehnic nu se schimbă aproape deloc, putem construi monopostul pe baza lui C31. În prezent, dezvoltarea lui C32 decurge conform planului, atât din punct de vedere al producţiei, cât şi din punct de vedere al performanţei. Sunt convins că vom începe testele în 5 februarie şi că vom avea unmonopost rapid pe circuitul de la Jerez", a precizat elveţianul în vârstă de 69 de ani.

Sauber va miza anul viitor pe o linie complet nouă de piloţi alcătuită din Nico Hulkenberg şi Esteban Gutierrez.

Via AutoHebdo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru