Schumacher a doborât un nou record în karting

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.01.2012
Michael Schumacher a doborât recordul unui circuit de karting din Italia, în cadrul unui eveniment la care a participat şi fiul său, Mick Schumacher.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a participat la sfârşitul săptămânii trecute la un eveniment pe circuitul de la karting South Garda din localitatea italiană Lonato.

Aflat la volanul unui kart KZ1 de 125 cc de aproximativ 42 CP, pilotul echipei Mercedes GP a reuşit să doboare recordul circuitului după ce a fost cronometrat cu 41.8 secunde. Performanţa sa a venit la vârsta de 43 de ani şi înainte de debutul în cel de-al 19-lea sezon în Formula 1.

În cadrul evenimentului, germanul a fost acompaniat şi de fiul său Mick Schumacher, care a testat un kart din categoria KF3.

Schumacher va reveni la volanul unui monopost de Formula 1 în perioada 7-10 februarie, atunci când va efectua o sesiune de teste la Jerez cu monopostul Mercedes GP de anul trecut. Echipa germană a anunţat anterior că va lansa noul monopost W03 cu ocazia celei de-a două sesiuni de teste din această iarnă, care va avea loc pe circuitul de la Barcelona în perioada 21-24 februarie.

Via | GMM

Comentarii (5)

  • MSC
    Daca nu el atunci .....cine?
    25 3
  • pentru asta s-a nascut
    18 2
  • A lu' Zapacitu
    Ieeeee
    Tipul asta nu se lasa. Vrea sa ne incante cu zburdalniciile lui fenomenale. Trebuie sa fac ordine pentru ca ma calca pe nervi. Trebuie sa-mi strang nervii de pe covor...
    3 4
  • scuderia
    adik????? pentru karting (doar?????)
    2 2
  • Didernes
    ....si un altul la Darts
    Daca nu el atunci NIMENI ALTU' , dupa spusele unui personaj extrem de indragit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru