Schumacher a fost implicat in transferul lui Alonso

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.10.2009
Michael Schumacher a dezvaluit ca a fost implicat in transferul lui Fernando Alonso la Ferrari si este incantat de sosirea spaniolului la echipa Calutului Cabrat.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher este incantat ca Fernando Alonso va concura pentru Scuderia Ferrari incepand din sezonul 2010, dezvaluind totodata ca a fost implicat in procesul de decizie in privinta acestui transfer.

"Fernando cu Ferrari, asta imi place foarte mult. Am fost implicat chiar de la inceput in aceasta decizie si intotdeauna mi-a placut ideea. Sunt sigur ca Fernando se va simti bine alaturi de noi si nu pot decat sa-i urez bun venit", a declarat germanul pentru site-ul sau oficial.

Anterior, Alonso a afirmat ca si-ar dori sa inregistreze la Ferrari succesul de care s-a bucurat Schumacher, germanul cucerind 5 titluri consecutive de campion in perioada 2000-2004.

Via | ITV

Comentarii (18)

  • schumacher?
    din cate stiu eu se cam urau unul pe celalalt, dar e adevarat ca shumi a gandit bine ca momentan Alonso e cel mai bun din F1(indiferent de preferintele unora sau altora)
    0 0
  • Schumy-Alonso
    Reprezinta tandemul perfect:)
    0 0
  • ....
    Nu cred ,dar daca este asa Massa va fi sacrificat.Vom trai si vom vedea !!!
    0 0
  • daca schumy si-a dat acordul.........................
    daca schumy si-a dat acordul........ stie el sa nu uitam ca intodeauna as spus ca ALONSO este un pilot bun
    0 0
  • ctlnmihai
    Schumacher a fost implicat in transferul lui Alonso
    Pana la urma conteaza monopostul care o sa fie pus la dispozitia lui alonso nu faptul ca Schumacher a ajutat sau nu la aceasta mutare..Si spre deosebire de anii in care doar doi piloti si doar doua echipe se luptau ptr. titlu ,ani in care s-au afirmat cei doi ,de data asta vor fi cel putin 4 echipe teoretic care se vor bate ptr. titlu
    in 2010
    0 0
  • Schumacher-Ferrari
    Schumacher n-a colaborat prea bine cu Kimi,asa ca este plauzibil sa fi pus un "umar" la aducerea lui Alonso.
    0 0
  • Schumacher...
    e vulpe batrina. Spera sa il desfiinteze Massa pe Alonso, si cum el a fost mai rapid decit Massa ... si daca nu se intimpla asa poate da vina, obiectiv totusi, pe accidentul lui Massa. Nu-mi spuneti ca acum gata, ... Schumacher fan Alonso... bineinteles ca o sa tina cu Massa. Si tu Alonso, nu vei fi niciodata Schumacher. Atit timp cit te-a batut Ham, in primul lui an de F1... dar poate vei mai cistiga titluri. Dumnezeu sa te ajute, dar mai mult pe cine vreau eu.
    0 0
  • Alonso
    Este mutarea perfecta . Este inlocuitorul perfect pentru Michael Schumacher
    Cine pute sa-l inlocuiasca decit cel in fata caruia a pierdut de 2 ori ??
    Cine putea sa-l inlocuiasca decit cel din cauza caruia s-a lasat de F1 ??
    Mutarea de pina acum a fost o mutare de avarie . Acum este mutarea cea buna pentru Ferrari .
    Vreau sa tineti cont ca nu sunt fan Ferrari
    Cit timp va fi Alonso la Ferrari , ceilalti vor avea "viata grea" cu el .
    0 0
  • mda...
    pai daca Massa nu-si va reveni ,ceace eu cred ,atunci cine va pilota alaturi de Alonso????!!!!!! raspuns: tocmai MICHAEL SCHUMACHER ! ;)
    0 0
  • theo,
    Schumacher n-a plecat din F1 din cauza lui Alonso. Cel mult, a plecat din cauza venirii lui Kimi la Ferrari, si n-a vrut sa faca echipa cu acesta. Schumacher a mai conditionat raminerea lui la Ferrari daca nu vin anumiti piloti, cum ar fi si Villeneuve. Precaut sau nu, nu cred ca era cazul. Pur si simplu in 2007 Jean Todt l-a adus pe Kimi indiferent de vointa celorlalti. Si bine a facut, au cistigat cu el. PS: vrei sa spui ca Alonso "pute cel mai mult " .... sa-l inlocuiasca pe Schumacher, desigur - glumesc, n-o lua prea personal.
    0 0
  • manolachef
    Este parerea ta si o respect . :))
    0 0
  • nu am incredere
    Implicarea lui Schumacher in transferul lui Alonso, seamana a cal troian.
    0 0
  • ...schumi
    Sint de acord cu voi.Daca Schumi va avea un cuvint de spus la Ferrari va fi impotriva lui Alonso-mascat sau nu-.il va toca incet, incet pe Alonso.Neamtu nu iarta faptul ca acesta l-a umilit si acum se urca in corcodus spunind ca are un merit in aducerea lui .Cred ca timpul lui s-a dus si Ferrari trebuie sa mearga inainte.Si-au oferit destule unul- altuia,iar ciorba reincalzita.......
    0 0
  • manolachef-lasa vulgul!
    din nou ai probleme cu istoria F1 si mai ales cu CRONOLOGIA evenimentelor.Schumy s-a retras din F1,retragere anuntata inca din 2006 in conditiile incare nu castiga titlul.Abia dupa plecarea lui i s-a facut loc lui Raikkonen.Un Raikkonen care a fost
    "incurajat" sa plece de la McLaren ca sa i se faca loc lui Alonso a gasit la Ferrari locul proaspat eliberat de Scumacher.Tu chiar crezi ca Todt l-ar fi preferat lui Schumy pe Rai?Sa fim seriosi.Inteleg ca esti fan Rai,dar observ ca depasesti bariera obiectivitatii.
    0 0
  • diesel, relax ...
    ti se pare. Raikkonen ar fi avut loc la McLaren cu sau fara Alonso. Todt nu a ales intre Kimi si Schumacher asa cum McLaren nu a ales intre Alonso si Kimi. McLaren nu stia cit de bun va fi Ham, asa ca acesta ar fi ramas inca un an in Gp2, daca ar fi ales Kimi sa ramina sa faca echipa cu Alonso. Dar lui Kimi ii era de ajuns de cite ori a ratat titlul cu McLaren si a plecat la Ferrari, 1) pentru ca a crezut ca are sanse mai mari la titlu acolo; 2) din cauza salariului colosal. Schumacher a anuntat si in anii precedenti ca se retrage, si Kimi a anuntat de multe ori ca se va retrage, chiar si acum tot pune problema aceasta. Anunturile facute de piloti nu este un criteriu solid dupa care sa te ghidezi. Schumacher putea foarte bine sa ramina inca un an cel putin alaturi de Kimi, dar a ales sa plece, spune el "pentru a-i face loc prietenului sau Massa". Todt a inceput sa aibe banuieli cum ca ratarea titlului din 2006 s-ar putea cauza si unui posibil declin al pilotului care desi exceptional era la sfirsitul carierei (banuiala nefondata cred eu). Si cum Todt pusese ochii pe Kimi de ceva vreme, draga Schumi, acum il aduc pe Kimi, tu, faci ce vrei, poti ramine sa dovedesti ca esti mai bun decit el.
    0 0
  • ....
    vorbe,presupuneri,dorinte,orgolii,.....nu stim.
    0 0
  • .......
    vorbe, presupuneri, dorinte, orgolii ... de-asta sintem aici, asta facem toti. Stim mai mult sau mai putin, cu sau fara stirea noastra mai nimerim citeodata. Sau adoptam o pozitie neutra, devenim filozofi, spunem "stim nimic" ... si apoi radiem de fericire ca le-am pus capac la toti cu chestia asta.
    0 0
  • manolachef
    Nu am vrut sa ma dau smecher.Mi-am exprimat doar o parere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru