Schumacher: "Am dat totul, dar nu am putut mai mult de locul şapte"

de Daniel Popescu
Luni, 23.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher regretă că nu a reuşit să convertească locul trei de pe grila de start într-un podium în faţa propriilor suporteri de la Hockenheim, însă spune că a dat tot ce a avut mai bun.

Michael Schumacher a plecat de pe poziţia a treia a grilei de start în Marele Premiu al Germaniei, iar în primele tururi l-a atacat pe Sebastian Vettel în lupta pentru locul doi.

Ulterior, performanţele sale au scăzut şi a fost depăşit inclusiv de cei doi piloţi ai echipei Sauber, terminând cursa doar pe locul şapte. Pilotul echipei Mercedes a admis la final că a sperat la un rezultat mai bun, însă susţine că acesta a fost potenţialul maxim al monopostului.

"Există moduri mai frumoase de a termina o cursă în faţa propriilor suporteri decât să cad de pe trei pe şapte. Am scos tot ce am putut de la monopost, dar din păcate asta este tot ce am putut face. Este păcat, pentru că mi-ar fi plăcut să ofer ceva mai mult colegilor de la Mercedes care ne-au sprijinit. Înainte de weekend ne aşteptam să concurăm undeva între locurile cinci şi şapte şi sigur că locul cinci ar fi fost o opţiune mai bună, dar şapte a fost potenţialul maxim al nostru în aceste circumstanţe", a declarat septuplul campion mondial.

Urmareste Automarket
În acest context, Schumacher şi-a găsit consolarea în faptul că a stabilit cel mai bun timp în cursă şi speră ca lucrurile să se îmbunătăţească în următoarele curse.

"Am avut un start decent, iar scurta luptă cu Vettel a fost frumoasă.

Din păcate, după aceea nu au fost prea multe puncte de referinţă, poate cu excepţia faptului că am stabilit cel mai bun timp în cursă. Totuşi, nu am putut menţine ritmul pentru mult timp. Acum trebuie să privim înainte şi să obţinem maximum la următoarea cursă", a mai precizat el.

Via Mercedes

Comentarii (5)

  • praf rau mercedes... pacat pt msc
    9 2
  • cosmin
    la primul schimb trebuia sa treaca pe hard nu pe soft
    1 1
  • putea sa treaca pe orice k oricum nu reusea nimic.dezamagire maxima
    4 2
  • LA MERCEDES TOTUL MERGE PROST.nici nu par sa se agite prea tare.toti vin cu update-uri in timp ce ei se chinuie sa inteleaga acele pneuri idioate si pe langa asta oprirea la boxe e catastrofala,nici macar la acest detaliu nu se lucreaza,
    2 1
  • Sunt penibili:sa pleci de pe trei si sa termini pe 7.da ce spun eu aici,bine ca n-au terminat in afara punctelor sau cu vreun abandon
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru