Schumacher ar putea avea un nou inginer de curse în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.11.2010
Noul inginer de curse al lui Michael Schumacher în sezonul 2011 ar putea fi Mark Slade, care a îndeplinit aceeaşi funcţie la McLaren pentru Mika Hakkinen şi Kimi Raikkonen.

Televiziunea Eurosport a dezvăluit că Michael Schumacher va beneficia de serviciile unui nou inginer de curse la Mercedes GP începând din sezonul următor.

Astfel, locul ocupat în prezent de Andy Shovlin ar urma să fie luat de Mark Slade, actualul inginer de cursă al lui Vitaly Petrov la Renault. Totuşi, Slade şi-a construit o bună reputaţie în Formula 1 pe parcursul carierei sale la McLaren, când a fost inginerul de cursă al trio-ului finlandez Mika Hakkinen, Kimi Raikkonen şi Heikki Kovalainen.

Acesta a părăsit echipa McLaren la sfârşitul sezonului trecut în urma unui proces de restructurare, decizia fiind luată şi ca urmare a sosirii lui Jenson Button la echipă.

Până la ora redactării acestui articol, informaţia nu a fost confirmată oficial de Mercedes GP, însă aceste speculaţii sunt întărite de procesul de restructurare al echipei pregătit imediat după finalul acestui sezon. Ca parte a acestui proces, presa internaţională a relatat că şi Nico Rosberg, coechipierul lui Schumacher, va avea un nou inginer de curse în persoana lui Tony Ross, cu care a colaborat în perioada în care a concurat pentru Williams.

Pe de altă parte, Andy Shovlin şi Jock Clear ar urma să ocupe alte roluri cu caracter generalist în cadrul echipei Mercedes GP începând de anul viitor.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • teck_nick
    sigur...
    ...nu va avea nevoie!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru