Schumacher, emoţionat să concureze în ţara sa natală

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.07.2010
Michael Schumacher a admis că este emoţionat înaintea cursei de la Hockenheim din ţara sa natală de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Pentru prima oară de la revenirea în Formula 1 după o absenţă de trei sezoane, Michael Schumacher va avea ocazia să concureze în faţa propriilor suporteri în Marele Premiu al Germaniei.

Întâlnirea cu fanii nemţi va fi şi prima când Schumacher va pilota pentru constructorul german Mercedes, iar pilotul admite ca acest lucru îl face să fie emoţionat şi să spere în obţinerea unui rezultat cât mai bun.

"Un lucru este sigur: indiferent de când eşti în acest sport, întotdeauna este ceva special să concurezi în faţa propriilor suporteri. La Hockenheim voi încerca cu siguranţă să fac tot ce pot pentru fanii care îmi oferă atât de mult sprijin, în special pe parcursul weekendului".

"Va fi pentru prima oară când vin la Hockenheim ca pilot Mercedes şi aştept cu nerăbdare această experienţă. Voi fi şi mai motivat să le ofer fanilor un weekend de neuitat. Vom avea câteva update-uri pentru monopost care sperăm să ne ducă cu un pas înainte pentru a privi cu încredere spre o cursă incitantă", a declarat septuplul campion mondial în cadrul unui preview al echipei sale.

Coechipierul sau Nico Rosberg va pilota de asemenea în faţa propriilor suporteri, iar germanul este impulsionat de podiumul realizat la Silverstone pentru a obţine o performantă rezonabilă în cursa de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Întotdeauna este o atmosferă grozavă la Marele Premiu al Germaniei şi fanii sunt foarte entuziaşti şi creează mult zgomot în tribunele uriaşe din secţiunea stadionului.

Este fantastic să văd sprijinul lor pentru piloţii germani. Iubesc circuitul şi este provocator, pentru că are câteva oprtunitati bune de depăşire şi cursele sunt deseori incitante. Să mergem la una dintre cursele de acasă ale echipei după un podium la Silverstone reprezintă o mare încurajare şi voom munci din greu pentru a continua îmbunatăţirea performantelor pentru a avea un weekend bun", a precizat Rosberg.

Via | Mercedes GP

Comentarii (4)

  • MercedesGP
    doresc ambilor piloti, indeosebi lui MSch sa aiba parte de succes, b dispozitie, m adrenalinaaaaa si o cursa de succes cu un spectacol frumos oferit de catre el...
    12 0
  • go get them
    Go baby go. MULT SUCCES MICHAEL
    9 0
  • Hockenheim
    Prima victorie din 2010 pentru Schumacher va fi la Hockenheim!
    7 1
  • 1 aprilie
    Poate daca se desfasura cursa de la Hockenheim pe 1 aprilie mergea asa de o stire la pacaleala cum ca a castigat Schumacher.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru