Schumacher, emotionat sa revina in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.01.2010
Michael Schumacher a marturisit ca este emotionat inaintea revenirii in Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane.

Mercedes GP a prezentat luni in cadrul unui eveniment la muzeul propriu de la Stuttgart noile culori ale monopostului pentru sezonul urmator, iar actorii principali ai evenimentului au fost Ross Brawn, Michael Schumacher si Nico Rosberg.

Dupa o scurta prezentare a CEO-ului Daimler, Dieter Zetsche, Brawn a luat cuvantul si a marturisit ca simte o mare placere sa colaboreze din nou cu Michael Schumacher dupa succesele repurtate impreuna pentru Ferrari.

"Echipa noastra are un viitorul minunat printr-un parteneriat incitant si o mare implicare din partea noastra. Este o mare placere sa lucrez din nou cu Schumacher si n-as fi crezut ca se va intampla din nou. De asemenea, este foarte motivational pentru mine sa fiu implicat. Nico Rosberg va face un parteneriat grozav cu Schumacher. A fost deja in sporturile cu motor de cativa ani, dar se va bucura sa lucreze cu Schumacher si sa vada cum opereaza un septuplu campion mondial".

"In plus, este minunat sa iau parte la renasterea unui brand iconic precum Mercedes.

Au trecut 55 de ani de cand Mercedes a avut propria echipa de curse. Am fost foarte privilegiat in cariera mea sa fiu implicat in lucruri speciale, dar acesta este unul incitant", a declarat Brawn la evenimentul gazduit de Muzeul Mercedes.

La randul sau, Schumacher a admis ca este emotionat inaintea revenirii in competitie pentru prima oara dupa o absenta de trei sezoane.

"Am vazut o parte din eveniment in vara trecuta si am fost surprins sa vad reactia, iar acum fac parte din echipa sagetilor argintii. Sunt foarte emotionat si este un sentiment grozav, asa ca le transmit complimente fanilor. Asta imi ofera o senzatie si mai puternica si ma determina sa fortez", a precizat septuplul campion mondial.

Pe de alta parte, Rosberg a admis ca este un vis devenit realizate sa piloteze pentru echipa de Formula 1 a constructorului Mercedes.

"Cu siguranta este foarte, foarte special, este un vis devenit realitate sa fiu primul pilot al sagetilor argintii dupa mai bine de 50 de ani.

Astept cu nerabdare sa lucrez cu Norbert Haug, Ross Brawn si Nick Fry si este grozav sa il am pe Schumacher drept coechipier. Va fi un sezon grozav", a spus germanul.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a vedea noile culori ale monopostului Mercedes GP.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru