Schumacher este tentat sa revina in Formula 1!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.07.2009
Michael Schumacher va lua in considerare oportunitatea de a concura pentru Ferrari in locul lui Felipe Massa daca Scuderia ii va face o propunere in acest sens.

Michael Schumacher se numara printre potentialii inlocuitori ai lui Felipe Massa in a doua jumatate a sezonului, dupa ce brazilianul a devenit indisponibil ca urmare a unui grav accident suferit pe circuitul de la Hungaroriong.

Chiar daca intial informatiile au fost considerate simple speculatii, purtatoarea de cuvant al lui Schumacher a dezvaluit ca pilotul german va lua in considerare o eventuala oferta din partea Scuderiei Ferrari.

"Intreaga problema va fi gestionata de Ferrari. Daca Ferrari il abordeaza pe Schumacher, el va lua oferta in considerare. Dar nu exista niciun motiv pentru care Schumacher sa se autopropuna in aceasta discutie", a declarat Sabine Kehm, purtatoarea de cuvant a germanului, pentru televiziunea britanica BBC.

Anterior, fostul campion mondial dezvaluise ca nu are niciun motiv sa revina in Formula 1, insa Kehm sustine ca Schumacher a exclus doar varianta unui contract pe termen lung in Formula 1.

"In mod normal, as spune ca Schumacher nu este interesat pentru ca are o viata buna si nu ii lipseste nimic, dar acum situatia este diferita", a explicat ea, afirmand insa ca Schumacher ar putea fi impiedicat sa concureze din cauza accidentului de motocicleta sugferit in luna februarie.

"Michael a avut un accident de motocicleta in luna februarie cand a avut probleme la gat si nu va pot spune daca gatul sau va fi in regula pentru a pilota in Formula 1. Daca Ferrari i-ar fi cerut sa concureze l-ar fi verificat. In plus, amintiti-va ca vorbim despre un om de 40 de ani", a mai precizat Kehm.

UPDATE 16:13: Managerul lui Michael Schumacher a exclus posibilitatea ca septuplul campion mondial sa il inlocuiasca pe Felipe Massa la Ferrari in acest sezon. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Schumacher s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului 2006 si a mai testat periodic monopostul Scuderiei in calitate de pilot de teste pe parcursul sezonului 2007. In prezent, germanul ocupa functia de consultant in cadrul Calutului Cabrat.

Pe langa Schumacher, s-a mai speculat ca Fernando Alonso, Luca Badoer, Marc Gene sau Sebastien Bourdais sunt celelalte alternative pentru inlocuirea lui Felipe Massa in ultimele curse ale acestui an. O analiza detaliata a sanselor fiecarui pilot de a-l inlocui pe Massa este disponibila aici.

Via | BBC Sport

Comentarii (11)

  • ....
    hai ferrari ce mai stai:)):)..ar fii superb sa-l vad pe schumi din nou intr-o masina de formula 1:)...dak as fii in locul lui m-as duce si gratis:)...hai schumi fa-o pentru FANIII TAI!!!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Schumi
    Nu.... sa nu o faca pentru nimic in lume. S-a retras cand a trebuit.
    0 0
  • intr-o alta era
    sunt fan ferrari dar sincer Shumi nu mai are loc in F1, a facut ce n-a facut nimeni dar acum nu are rost sa se hazardeze sa faca ceva ce nu mai poate, fizic o sa fie c-am pe ultimul loc, doar calitatile lui de pilot ce o sa mai iasa in evidenta , cat pentru 5 poate max 10 tururi, apoi ......
    0 0
  • hai pensionarii
    sa-l cheme si williams pe Hill sau pe Villeneuve, nu?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Luca Badoer
    Este alegerea perfecta pana se intoarce Felipe. Dupa aia vedem ce se mai intampla.
    0 0
  • Ha Ha
    Atat timp cat Ferrari nu este cea mai buna masina din F1 Schumacher nu se va atinge de vre-o cursa de F1 intr-un Ferrari.
    0 0
  • Catre "gtrazvan"
    Dc cumva te gandesti la ce ma gandesc eu...nu uita copile in ce hal se prezenta Ferrari in momentul cand Schumi a plecat de pe c m buna masina si cu titlurile in brate si a muncit patru sezoane impreuna cu echipa pana la urmatorul titlu,asa ca o astfel de provocare nu l-ar depasi pe Schumi,stai relax!...
    Aaaa!Si ca mi-am amintit,nu ai teme pt vacanta?Hai treci la lectii!
    0 0
  • f1loredana-pensionari?
    stii la varsta Nigel Mansell a castigat titltul?Shumy ar avea doar inconvenientul ca nu cunoaste bine masina din 2009.Atat.Sunt convins insa ca dupa 2-3 curse ar fi in primii 5-6:)
    0 0
  • mars
    k sa le arate cine a fost si este cel mai ttare din f1 k sa fim seriosi k schumi nimeni in f1
    0 0
  • @bunicutzu_23
    da mah...a fost cel mai tare...cele 7 titluri spun totul...dar asta nu inseamna ca daca vine acum la valencia castiga direct...dureaza pana isi reintra in forma..pana pune masina la punct....si abea dupaia vorbim de victorii
    0 0
  • schumi
    Vreti voi dar nu va mai veni.Oricum ar fi o mare gresala din partea lui.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru