Schumacher, incantat de prestatia din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.03.2010
Michael Schumacher este multumit de parcursul din Bahrain si spune ca nu se astepta sa lupte pentru victorie in prima etapa a sezonului.

Michael Schumacher a revenit in activitatea competitionala dupa o absenta de trei sezoane, insa nu a reusit sa iasa deloc in evidenta in Marele Premiu al statului Bahrain.

Germanul a ramas permament in umbra coechipierului sau Nico Rosberg si, dupa ce a plecat de pe locul 7 al grilei de start, a incheiat cursa pe 6. Septuplul campion mondial nu a fost implicat in niciun duel pe tot parcursul cursei, insa chiar si in aceste conditii el se declara mai mult decat satisfacut de performanta obtinuta.

"Chiar si astazi, la o zi dupa cursa de revenire, ma simt extrem de bine. In ceea ce priveste pregatirea fizica, aceasta cursa nu a fost deloc dificila pentru mine si nu a fost epuizanta. Asta se datoreaza partial acestor pneuri, care nu permit o viteza mai mare. Sunt foarte, foarte fericit si mandru de cum au decurs lucrurile, avand in vedere ca nu am mai fost in F1 de trei ani si nu m-am pregatit prea mult. Ar fi fost ciudat sa-mi asum ca voi veni, voi urca in monopost si voi face cerculete in jurul celorlalti.

In niciun caz nu mi-am asumat acest lucru", a scris germanul pe site-ul sau oficial.

Schumacher a descris si modul in care a decurs pregatirea pentru cursa, regretand ca nu a avut timp sa doarma inainte de inceperea Marelui Premiu.

"Am fost foarte calm si relaxat inainte de cursa, la fel ca in anii precedenti. Singurul lucru pe care nu l-am facut de data asta a fost sa dorm putin inainte de start. Fotografiile si parada pilotilor au ocupat prea mult timp. Am ajuns foarte tarziu in garaj si a trebuit sa incepem imediat pregatirile pentru cursa", a mai precizat el.

Via | Michael Schumacher

Comentarii (7)

  • muresan
    incantat
    ...are si de ce sa fie incantat! Dupa cate afirmatii, polemici, consideratii, contre si recontre sau vehiculat de-a lungul testelor din iarna, "incantarea", numai incantare nu poate fi. Oricum, tinerii-sa nu zic "copii" din F1, au dat lectii!!, adevarate cursuri de F1.
    Din amintiri, "pusca si curaua lata, ce pilot eram odata"! Tataie...
    3 21
  • Schumacher
    Succes la Schumi si mai ales la F1 ca sa nu mai vedem curse ca cea de Duminica.Nu stiu ce art rebuii facut si sa imi dau cu parerea nu vreau.Dar sigur trebuie facut ceva.
    4 1
  • @muresan
    Bravo. Uite un post relaxat:)-Manjii l-au incadrat pe maestru:)
    3 12
  • sandokan
    i
    "copiii" mha muresane mha...
    3 3
  • schumi
    hai schumi!pe ei!
    4 0
  • tataie
    Nu va repeziti la tataie ca nu e cazu dupa prima cursa.Cind a ajuns la Ferrari a cistigat in prima cursa ?Aveti putintica rabdare,stimabililor ca va arata el cum e cu covrigu.Inca e in vina mosu,nu l-ati vazut dupa cursa ce cocos mergea.Curind o ,,pune"cu Ross,dar eu cred totusi ca anul acesta pentru el va fi de imbunatatire a masinii.
    5 0
  • ca Nigel Mansell la 42
    Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru