Schumacher: "Ma simt la fel de tanar ca in 1991"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.02.2010
Michael Schumacher spune ca s-a simtit ca si cum ar fi debutat din nou in Formula 1 dupa ce a testat pentru prima oara un monopost Mercedes GP la Valencia.

Septuplul campion mondial a tinut capul de afis al primei zile de teste de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, revenind oficial la volanul unui monopost de Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane din competitie.

Germanul a impresionat inca de la inceput si a terminat ziua pe locul 3 al clasamentului, la numai patru zecimi de secunda de liderul Felipe Massa. Referindu-se la conditia sa fizica, Schumacher sustine ca se simte din nou tanar si a comparat testul de la Valencia cu debutul sau in Formula 1 din 1991.

"M-am simtit confortabil si am avut sentimentul ca totul este foarte natural. M-am simtit ca la inceputul carierei mele din 1991 cand dupa primul tur m-am gandit "wow, asta chiar a fost rapid", iar in al doilea tur am fost pur si simplu entuziasmat. Ma simt din nou ca un tanar baiat si m-am bucurat sa fiu pe circuit. Am facut o treaba buna astazi, doar cateva verificari de control, iar cel mai important lucru este ca monopostul este fiabil", a declarat neamtul in cadrul unui comunicat de presa.

Pentru prima oara din 1995, Schumacher a pilotat pentru o alta echipa decat Ferrari, iar germanul a admis ca a fost ciudat sa vada monopostul rosu al Scuderiei pe circuit fara ca el sa fie implicat la echipa.

"Cand mi-am vazut vechea masina pe circuit si eu nu eram in ea a fost o senzatie ciudata. Dar a fost bine sa il vad pe fratele meu (n.r - Felipe Massa) pe circuit in monopost si m-am bucurat sa-i vad pe prietenii mei de la Ferrari in aceasta saptamana", a adaugat el. Schumacher va reveni la volanul monopostului Mercedes GP miercuri, in ultima zi de teste de la Valencia.

Via | Mercedes GP

Comentarii (4)

  • schumy
    sunt curios cum o sa fie cu "fratele" daca schumy si felipe se bat pentru titlu
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Fratele
    "Branza este pe bani" :)
    0 0
  • @ NeoGalaxy
    exact , e pe bani si mai este si in ÅŸip
    0 0
  • brinza
    sa vezi cum Sumahar dupa primele 5 etape e pe primul loc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru