Schumacher, nerăbdător să concureze în nocturnă în Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.09.2010
Michael Schumacher aşteaptă cu nerăbdare să concureze pentru prima oară pe timp de noapte în Marele Premiu al statului Singapore.

Michael Schumacher s-a retras din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2006, motiv pentru care nu a avut ocazia să concureze pe timp de noapte în Singapore, eveniment ce a pătruns în calendarul competiţional doi ani mai târziu.

Revenit în competiţie în acest an, septuplul campion mondial va avea în sfârşit această oportunitate, iar pilotul echipei Mercedes GP a admis că aşteaptă cu nerăbdare să piloteze după lăsarea întunericului.

"Întotdeauna mi-a plăcut să cunosc noi circuite, iar Singapore va fi cu siguranţă o aventură incitantă. Am trei motive pentru a aştepta acest weekend: este un circuit nou pentru mine, este un circuit stradal şi va fi prima mea cursa pe timp de noapte. Să pilotez pe un circuit nou nu a fost niciodată prea complicat pentru mine şi de obicei învăţ repede şi găsesc ritmul. Ca echipa, am vrea să avem performante bune şi vom da maxim pentru a oferi un spectacol cât mai bun cu putinţă", a declarat germanul în cadrul unui comunicat de presă.

Coechipierul său Nico Rosberg şi-a manifestat încântarea să revină în Singapore, cu atât mai mult cu cât germanul a obţinut în 2008 în această ţara cel mai bun rezultat din cariera, după ce a urcat pe a doua treaptă a podiumului.

"În Singapore am avut în 2008 cel mai bun rezultat de până acum, când am terminat pe locul doi, aşa că am amintiri plăcute de la această cursă.

Circuitul este distractiv şi provocator, o adevărat pista stradală, foarte îngustă, cu o natură care nu-ţi permite deloc să te relaxezi. Am avut rezultate decente în ultimele două curse, aşa că speram să continuăm să ne clasam în puncte la Singapore", a precizat el.

Via | Mercedes GP

Comentarii (8)

  • Omul chiar se bucura de F1 si pare degajat.
    18 0
  • Niculae
    Are 7 titluri in spate si multe multe alte realizari, deh eram si eu foarte relaxat chiar daca a fost taxat cam urat de presa si de comisari. A fost un an greu, dar sigur a invatat multe lucruri si este posibil ca anul viitor sa se descurce mai bine. Totusi ii trebuie o masina ceva mai apropiata de ce stie el sa conduca perfect iar masina actuala este destul de departe de acest lucru. Totusi il poate ajuta anul viitor faptul ca vor merge pe Pirelli pe care nu le stie nimeni inca (il excludem pe Heifeld, nu este ca si cum Sauber o sa faca o masina perfecta anul viitor dora cu el).
    20 0
  • ,,viata mea e F1,,-Michael Schumacher
    se vede dorinta si placerea de a participa la fiecare circuit cu tot optimismul. Imi place acest om, merita totul din F1, a gustat de aici si dulce si amar. Asta e viata lui, o placere in ceea ce face iar cei care nu-l iubesc si nu-l recunosc, sa-l lase-n pace fara ai face ,,reclame,, urite si sa se uite la favoritii lor. Rari sint ca el, hoby-ul sa-ti fie munca de toata viata kiar si la ,,pensie,,. Succes tie iar noi(cei care te recunosc) ne multumim si cu spectacolele p care ni le vei face, singurul lucru p care iti lipseste e un bolid p masura ta, de batrinete nici sa nu gindesti- pilotii n-au batrinete! fii optimist!
    16 0
  • schumacher - benetton
    sper ca de la anul sa piloteze la fel ca la Benetton. schumi a aratat ce poate in formula 1 ,iar cei care il critica au uitat sa se mai uite din cand in cand pe cartea de vizita a lui SCHUMI ( talentul se mai pierde odata cu trecerea anilor, dar cele 7 TITLURI CASTIGATE VOR RAMANE IN ISTORIE ). s-a intrebat cineva daca schumi nu se retragea in 2006 ,ca mai putea sa castige ambele titluri din 2007 si 2008( nu cred )? goooooooo schumiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!
    15 1
  • Si totusi de ce s-a retras?
    6 0
  • Schumy fan 4 ever
    nu mai conteaza de ce s-a retras, conteaza ca s-a intors. Si vom avea deliciul sa il vom mai vedem pe cel mai mare campion inca 2ani.
    7 1
  • si totusi......
    ....... si totusi ma bucur ca nu s-a dus la Ferrari.........
    4 0
  • Schumy fan 4 ever
    @iulianimi pe de o parte si mie imi pare bine. la Ferrari ai loc numai daca respecti regula: "Scopul scuza mijloacele" si din pacate asta nu aduce nimanui beneficii. Ferrari isi pateaza imaginea, F1 si FIA deasemeni fiindca sunt implicate si nu iau masuri, noi fanii suntem dezgustati de mizeriile astea. Va jur ca eu unul m-am saturat si ma uit de cateva saptamani la cursele din '89, 90. Cand ma uit acolo vad ce inseamna cu adevarat F1. Sa va dau un exemplu: Mansell in '90 a abandonat in primele etape din cauza cutiei automate introduse de Ferrari si cu toate astea la fiecare cursa se lupta, depasea, a facut o pirueta la 300km/h de am spus ca lesin... este efectiv magie. pe prost nu l-am placut, mi se pare un tip destul de acru si antipatic, dar nu pot sa nu-l admir pentru depasirile uluitoare pe care reusea sa le faca. pilotii acelor vremuri se luptau cu atat de multe lucruri si nu se mai plangeau ca in vremurile astea. sa le fie rusine pt cati bani iau!! si cat de slabi sunt. sa conduci o procesiune sau sa mergi la consum este interpretarea cea mai sumbra si trist, dar este cea aleasa de echipe a actualului regulament. Respect pt Mansell, Senna, Prost, Patrese si multi altii
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru