Schumacher nu a semnat inca contractul cu Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
Michael Schumacher nu a semnat inca contractul de consultanta cu Scuderia Ferrari, in mijlocul speculatiilor ca ar putea concura pentru Mercedes GP in sezonul 2010.

Ferrari a anuntat la inceputul lunii septembrie ca a ajuns la un acord cu Michael Schumacher pentru ca germanul sa ramana consultant al diviziei de masini de strada pana in 2012.

Cu toate acestea, presa internationala a dezvaluit in aceasta saptamana ca contractul propriu-zis nu a fost inca semnat, in ciuda faptului ca cele doua parti s-au inteles in privinta tuturor clauzelor. Informatia vine in contextul in care presa a speculat insistent in ultima perioada ca Schumacher ar putea concura pentru Mercedes GP in sezonul 2010, informatia negata public de ambele parti.

Potrivit jurnalistului britanic James Allen, Ferrari nu este ingrijorata de speculatii si anticipeaza ca septuplul campion mondial va ramane alaturi de echipa, cu atat mai mult cu cat germanul nu a solicitat renuntarea la intelegere. In plus, Schumacher are obligatii scrise fata de unul dintre cei mai importanti sponsori al Scuderiei Ferrari, compania petroliera Shell, pentru care trebuie sa participe la diverse evenimente de marketing pe parcursul anului 2010.

Via | James Allen

Comentarii (1)

  • nu de asta ...
    nu cred ca motivul prelungirii contractului cu Ferrari este o eventuala plecare la Mercedes. Personal nu cred ca o sa-l mai vedem pe Schumi intr-un monopost concurand intr-o cursa oficiala. Mai degraba cred ca astepta o propunere de la Jean Todt pentru un loc la FIA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru