Schumacher: "Nu mă interesează să-l înving pe Rosberg"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.10.2011
Michael Schumacher susţine că nu este interesat să termine în faţa coechipierului său Nico Rosberg în clasamentul general, ci să aibă la dispoziţie un monopost capabil de victorii.

Michael Schumacher traversează una dintre cele mai bune perioade de după revenirea în Formula 1 şi, în urma rezultatelor pozitive din ultimele curse, s-a apropiat la numai trei puncte de coechipierul său Nico Rosberg în clasamentul general.

Cu toate acestea, pilotul echipei Mercedes GP susţine că nu are ca obiectiv să se poziţioneze în faţa lui Rosberrg, întrucât tot ce îşi doreşte este un monopost competitiv capabil de victorii.

"Pentru mine nu contează (n.r - să-l înving pe Rosberg). Cred că am mai vorbit şi înainte despre asta, dar nu contează dacă sunt în faţa sau în spatele lui. Pentru mine contează să mergem în direcţia potrivită ca echipă, să obţinem monopostul de care avem nevoie pentru a lupta în frunte şi abia atunci va conta cât de bine stau în comparaţie cu el", a declarat germanul în paddock-ul circuitului din Coreea de Sud.

Schumacher a admis că priveşte viitorul cu optimism după ce Mercedes GP a reuşit să-i recruteze pe Aldo Costa, fost director tehnic al Scuderiei Ferrari şi Geoff Willis, care a trecut inclusiv pe la Red Bull.

"Am venit aici pentru a avea succes împreună cu Mercedes GP.

După primii doi ani, sau mai bine zis un an şi jumătate, este evident că trebuie să mărim miza. Chiar dacă avem ingineri fantastici, avem nevoie de o capacitate mai mare, iar aceasta a venit prin doi băieţi. Pe unul dintre ei, Aldo Costa, îl cunosc din trecut, pentru că am lucrat împreună în era Ferrari, iar despre Willis am auzit că a fost de asemenea implicat la echipă în trecut. Aşa că aceasta doza sănătoasă de experienţa ar trebui să ne ajute în viitor", a mai precizat el.

Via | Adam Cooper

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru