Schumacher: "Pregatirile pentru cursa decurg bine"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.08.2009
Michael Schumacher a dezvaluit ca a slabit deja 3 kilograme de cand a inceput pregatirile pentru Marele Premiu al Europei, insa admite ca inca il mai doare gatul dupa accidentul de motocicleta din februarie.

Schumacher a inceput un program intens de pregatire fizica la scurt timp dupa ce a acceptat sa il inlocuiasca pe Felipe Massa dupa acccidentul suferit in Ungaria.

Septuplul campion mondial a testat in weekend un monopost Ferrari F2007 si spune ca antrenamentele sale decurg bine, insa a admis ca are inca probleme cu gatul in urma accidentului de mototicleta suferit in luna februarie.

"In prezent sunt in mijlocul pregatirilor mele pentru urmatoarea cursa. Am pierdut deja 3 kilograme, chiar daca este important sa imi dezvolt muschii. In ansamblu, antrenamentele decurg destul de bine. Dar trebuie sa admit ca gatul ma inteapa un pic. Trebuie sa rezolvam asta pentru ca sanatatea este prioritara, aceasta este intelegerea ferma cu Ferrari si, apropo, si cu sotia mea. Am acceptat provocarea si, asa cum stiti cu totii, iubesc provocarile. Se pare ca si fanii le vor uibi", a declarat germanul pe site-ul sau oficial.

De asemenea, Schumacher a marturisit ca este incantat de sprijinul pe care l-a primit din partea fanilor inca de cand si-a anuntat revenirea in Formula 1.

"As vrea sa multumesc tuturor fanilor mei care tin degetele incrucisate pentru planurile mele si pentru feedback-ul lor pozitiv. Este incredibil cat sprijin am primit in aceste zile din toata lumea. Il simt ca pe o energie pozitiva care vine spre mine. Va multumesc tuturor", a mai precizat Schumacher.

Via | Michael Schumacher

Comentarii (2)

  • 16 zile pana la cursa.....emotiile cresc
    0 0
  • Pantera
    the best are back
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru