Schumacher priveşte cu încredere spre cursa de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.06.2012
Michael Schumacher este optimist că poate obţine un rezultat bun în Marele Premiu al Europei, în timp ce Ross Brawn speră ca Mercedes a remediat problemele de fiabilitate.

Michael Schumacher abordează Marele Premiu al Europei după cele trei abandonuri consecutive suferite la Barcelona, Monaco şi Montreal, însă acest lucru nu îl împiedică să fie optimist.

Septuplul campion mondial este încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv pe străzile din portul Valencia după ce în urmă cu o săptămână a abandonat în Canada din cauza unei defecţiuni la sistemul DRS.

"Acum ne concentrăm pe cursa de la Valencia şi sunt sigur că motivaţia fiecăruia este chiar şi mai puternică, pentru că weekendul din Canada nu a decurs aşa de bine precum am sperat. Motto-ul nostru în ultimele câteva zile a fost să ne concentrăm şi toată lumea din echipă a luat această abordare la inimă, aşa că putem călători la Valencia într-un spirit optimist", a declarat germanul.

Rezultatul lui Schumacher de la Valencia va depinde însă substanţial de fiabilitatea monopostului sau, iar şeful Ross Brawn şi-a exprimat speranţa că problemele de până acum au fost remediate.

De altfel, Nico Rosberg, coechipierul lui Schumacher, a parcurs toate tururile în acest sezon, astfel că Mercedes vrea să atingă o reabilitate perfectă şi în cazul lui Schumacher.

"Performanţa monopostului nostru şi gestionarea pneurilor au fost în general bune în Canada, dar competitivitatea noastră a fost compromisă de probleme de fiabilitate şi greşeli. Este o dezamăgire care a fost simţită pe deplin de toată lumea din echipa noastră. Am muncit din greu pentru a ne asigura că înţelegem motivele. Cea mai mare prioritate a noastră este să obţinem o fiabilitate perfectă. Oportunităţile pe care le avem dacă le putem oferi ambilor piloţi un monopost fiabil sunt clare", a precizat britanicul.

Via | Mercedes

Comentarii (6)

  • Hai sa o vedem si pe asta. Cred ca o sa ma imbat daca va fi asa.
    23 4
  • Daca ar fi fost oricare dintre tinerii piloti, ar fi fost total dezamagiti. Omul asta insa, are un optimism si o pofta de condus fantastice. E sportiv pana in maduva oaselor. Da Doamne sa ii revina portia de noroc!
    22 3
  • Sufar in tacere, dezamagire totala cand Schumi incheie cursa prematur din diferite motive. Nu se mai termina odata cu ghinioanele si totusi cand ii vad reactiile sale pline de optimism, imi aduc aminte ca, da avem de-a face cu un campion, cu un campion pursange, nu numai pe pista ci si in ceea ce priveste optimismul sau. Respect Schumi.
    19 3
  • x-zone
    schumi el tractoristo, aratura iti apartine.
    3 12
  • schumi
    Voi chiar credeti ca nu e frustrat? Dar ce vreti sa faca? sa-i injure pe aia de la Mercedes. Fiti siguri ca o face dupa abandon si urla pe la ei. E o reactie fireasca. Dar declaratiile raman declaratii. Incearca sa-si ascunda frustrarea, insa oricat ar zice, orice ar zice, Schumacher e nervos si se vede in cursa.
    In curse mai trebuie si sa stii sa eviti accidentele. E prima data cand Schumacher pleaca din pluton? Nu. Si in anii de glorie a facut-o si termina linistit cursa in top 5.
    3 0
  • are dreptate schumi. Michael este dezamagit de rezultate, este nervos, iar sedintele de la Mercedes, cu siguranta, nu sunt cele mai placute. Dar UN MARE CAMPION n-o sa iasa niciodata sa acuze echipa, sau vreun membru al echipei in mod direct. Credeti ca Schumi e amator de Click sau Cancan? Cu presa vorbeste una,cu echipa,alta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru