Schumacher se simte din nou motivat după progresele Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.05.2011
Michael Schumacher susţine că a primit o nouă motivaţie să concureze în Formula 1 datorită progreselor realizate recent de Mercedes GP.

Michael Schumacher a terminat doar pe locul 12 Marele Premiu al Turciei la capătul unei curse în care a admis că nu mai simte încântat să concureze în Formula 1, întrucât nu a fost capabil să lupte pentru puncte.

Cu toate acestea, germanul susţine că este din nou motivat în urma progreselor demonstrate de Mercedes GP şi a dezvoltărilor pe care echipa le pregăteşte pentru următoarele curse.

"Nu am fost mulţumit de weekendul meu din Turcia, dar au existat semne clare de îmbunătăţire pentru noi ca echipă, ceea ce evident mi-a redat şi mai mult motivaţia. Este mai mult decât încurajator să vedem că munca grea a echipei începe să dea roade. Cu toţii suntem determinaţi să înregistrăm progrese", a declarat septuplul campion mondial.

Mercedes GP pregăteşte un update major pentru Marele Premiu al Spaniei de la finalul săptămânii viitoare, iar publicaţia spaniolă AS speculează că germanii vor introduce un sistem de evacuare asemănător cu cel utilizat de Renault încă de la începutul sezonului.

Şeful Ross Brawn a evitat să confirme natura exactă a pachetului aerodinamic, însă anticipează noi progrese în termeni de performanţă. "Pentru Barcelona avem câteva dezvoltări aerodinamice care ar trebui să aducă un pas în termeni de performanţă", a precizat britanicul pentru publicaţia Auto Motor und Sport.

O opinie similară are şi Nico Rosberg, care a sugerat că Mercedes va fi echipa cu cel mai important update în Catalunya.

"Cele mai multe echipe aduc lucruri noi, dar cred că ale noastre ar putea fi mai bune decât a celorlalţi, ceea ce ne va aduce mai aproape de vârf", a precizat pilotul german.

În plus, Rosberg este încântat şi de duelul personal pe care îl are cu Schumacher, pe care a reuşit să-l învingă în mod constant încă de anul trecut. "Schumacher este şi rămâne pilotul cu cel mai mare succes din toate timpurile. Încă este foarte dificil să fii mai rapid decât el şi trebuie să muncesc din greu în fiecare sesiune. Totul trebuie să se potrivească perfect pentru a rămâne în faţă. Mă bucur că asta a funcţionat împotriva lui pentru a rmaane în faţă, dar ştiu că următoarea cursă ar putea fi dificilă", a mai precizat el.

Via | Mercedes GP | GMM

Comentarii (3)

  • Schumy
    Asa il vreau pe Schumy motivat si bataios ca in vremurile bune ..............
    9 3
  • ..da..
    din pacate motivatie nu mai ajunge....trebe masina!!!!!!! Nu mai imi fac sperante dupa declaratiile astea ca ma amagesc....astept cursa si mai important astept progres de la Mercedes...pentru ca stiu ca soferu poate da masina abea se tareste.
    12 1
  • RAHAT am impresia ca sa cam terminat pur si simplu Schumy nu mai are vana de altadata desi nu imi place sa recunosc treaba asta
    4 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru