Schumacher si-a prelungit contractul cu Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.09.2009
Michael Schumacher si-a prelungit contractul de consultant al Scuderiei Ferrari pentru inca trei ani, urmand sa se concentreze pe dezvoltarea masinilor de strada ale companiei.

Dupa retragerea din activitatea competitionala la finalul sezonului 2006, Schumacher a ramas alaturi de Ferrari in functia de consultant.

Contractul initial urma sa expire la finalul acestui sezon, iar septuplul campion mondial a anuntat vineri ca si-a prelungit parteneriatul cu Ferrari pentru inca trei sezoane.

La fel ca si in ultimii trei ani, germanul va fi consultantul Ferrari in privinta dezvoltarii modelelor de strada, dupa ce pana in prezent a participat activ la proiectele Ferrari California, Ferrari 430 Scuderia si Ferrari 458 Italia.

Schumacher a pilotat pentru Scuderia Ferrari inttre sezoanele 1996-2006, cucerind 5 titluri mondiale in acest interval de timp.

Via | Ferrari

Comentarii (2)

  • titluri interval
    ceva nu suna bine in ultima fraza . a venit la ferrari in 1996 cu 2 titluri in mana , cucerite cu benneton, sau cel putin asa stiu eu.
    0 0
  • @tataie30
    da dar era vorba de perioada de la ferrari si nu de titlurile lui mondiale
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru