Schumacher speră să aibă mai mult noroc în China

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.04.2012
Michael Schumacher este încrezător că Mercedes a remediat problemele cu pneurile şi speră să aibă mai mult noroc în China pe un circuit pe care a câştigat o singură dată.

Michael Schumacher priveşte cu încredere spre Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul săptămânii viitoare, acolo unde speră să obţină în sfârşit un rezultat pozitiv în acest sezon.

Septuplul campion mondial anticipează că Mercedes a remediat problemele de gestionare a pneurilor în regim de cursa şi speră să-şi îmbunătăţească palmaresul de la Shanghai, acolo unde a obţinut o singură victorie în carieră.

"Niciodată nu am avut mult noroc la Shanghai, cu excepţia victoriei mele din 2006. Totuşi, asta s-ar putea schimba în acest an. În primele două curse din 2012 nu am reuşit să menţin prestaţia noastră din calificări şi în regim de cursă. Am muncit intens pentru asta pentru a le oferi fanilor noştri o performanţă bună în China", a declarat el.

La rândul său, şeful Ross Brawn este încrezător că Mercedes va reuşi în sfârşit să convertească în curse performanţele bune obţinute de echipa în calificările de la Melbourne şi Sepang.

"Sperăm ca în weekend să avem mai mult succes decât în primele două curse ale anului, în care rezultatele din curse nu s-au apropiat de aşteptările noastre după un start pozitiv în ambele weekenduri.

La fabrică s-au efectuat multe analize de la întoarcerea noastră şi sper ca aceste eforturi să-şi demonstreze eficienţa în weekendul următor la Shanghai cu o performanţă care să reflecte capabilităţile monopostului W03", a precizat britanicul în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Chinei.

Via | SkySports

Comentarii (3)

  • Si noi la fel. Fir intins Schumi!
    25 3
  • Schumi uber alles!
    Hai Schumi!
    20 1
  • Bogdan
    Ok
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru