Schumacher spera sa fie sustinut de fanii Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.12.2009
Michael Schumacher si-a exprimat speranta ca fanii Scuderiei Ferrari il vor sustine in sezonul 2010, chiar daca va concura pentru rivalii de la Mercedes GP.

Michael Schumacher a devenit un idol pentru fanii Scuderiei Ferrari in anii 2000, cand germanul a readus echipa italiana pe in topul competitiei prin castigarea a cinci titluri mondiale consecutive.

Chiar daca isi va face revenirea in Formula 1 la rivalii de la Mercedes GP, Schumacher admite ca cei 14 ani petrecuti alaturi de Ferrari inseamna foarte mult pentru cariera sa si spune ca s-a bucurat intotdeauna de simpatia tifosilor.

"Timp de 14 ani am facut parte din Ferrari, iar Ferrari a fost o parte din mine timp de 14 ani. O mare parte din ceea ce inseamna Ferrari va ramane in inima mea. Ma voi gandi intotdeauna la caldura, puterea si dedicatia pe care am primit-o pentru atat de multi ani din partea fanilor Ferrari. M-am simtit bine primit de voi si am incercat sa va ofer bucurie si pasiune cand am luptat pe circuit", a precizat germanul in cadrul unei scrisori deschise adresate fanilor Ferrari.

Schumacher a admis ca 2010 va marca o noua etapa in cariera sa pentru ca va pilota impotriva fostei sale echipe, insa spera sa primeasca in continuare sustinerea fanilor Ferrari.

"Mi-am facut multi prieteni si am invatat multe in anii petrecuti la Ferrari.

Acum, un nou capitol incepe pentru mine. Voi pilota pe pista impotriva Ferrari cu cel mai adanc respect. Sunt convins ca vor fi lupte grele, pentru ca sunt sigur ca Ferrari va fi capabila sa-si demonstreze puterea istorica. Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au sprijinit. As fi bucuros daca, pe langa cei doi piloti Ferrari, mi-ati oferi putin din sprijinul vostru nelimitat", a mai spus Schumacher.

Septuplul campion mondial a semnat cu numai trei zile in urma un contract pe trei ani cu Mercedes GP, urmand sa-l aiba drept coechipier pe conationalul sau Nico Rosberg.

Via | Autosport

Comentarii (12)

  • ai sprijinul meu nelimitat
    chiar daca fac parte din breasla de tiffosi
    0 0
  • ai sprijinul meu
    chiar daca am tinut cu ferrari cat timp ai fost la ei,de mic copil am iubit mercedes si sunt foarte bucuros acum schumi-mercedes
    0 0
  • ferrari a fost candva
    dar acum cu venirea lui alonso numai inseamna nimic
    0 0
  • si mai ce?
    Schummi face o mare confuzie, el nu este Ferrari, deci fani Ferrari nu-l vor sustine dacat conjunctural. A facut mult pentru Ferrari dar ce a fost a trecut asa cum si el a trecut la altii , asa cum si epoca lui a trecut.
    0 0
  • nelimitata??!!
    Pai, ca sa fie intr-adevar "nelimitata", fanii Ferrari ar trebui sa le ceara pilotilor lui Alonso si Massa sa se dea la o parte de pe pista, nu de alta dar, unui mare campion trebuie sa i se ofere sustinere permanenta si "nelimitata"..
    0 0
  • saracul...
    se pare ca neamtul asta a cam luat-o razna... deh, nu prea mai era el normal inca de pe vremea cand concura, dar odata cu trecerea anilor vad ca problemele i se agraveaza! vorba lui diesel08, mai lipseste sa le ceara si lui alonso si massa sa-l sustina in timpul curselor si gata, treaba e rezolvata! ce dobitoc sinistru!
    0 0
  • FORZA FERRARI !!!
    Sunt fan FERRARi...pentru piloti respect, dar tin cu Ferrari iar acum Shummi e la Mercedes. Vreau sa-l vad pe Alonso nr. 1 pe circuit.
    0 0
  • f1
    bun venit
    alonso nu va fi vazut sezonul viitor,lupta va fi intre cel mai mare pilot in viata si ucenicul lui felipe!!!!
    restul va conta foarte putin!!!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Fani
    Eu nu inteleg de ce are nevoie de sustinerea fanilor Ferrari? Inca nu sunt sigur daca este bine ca revine, totusi eu tin cu Ferrari si cu pilotii ei. Evident ca sustin si alti piloti dar preferatii mei sunt altii. Ii multumim pentru ce a facut la Ferrari si sigur a fost o reusita profesionala pentru ambele parti dar pentru mine... eu consider ca s-a retras.
    0 0
  • Inainte cu Shumi
    Poate ati uitat ca performantele echipei Ferrari au fost nu numai ale echipei tehnice conduse de Ross Brawn si Jean -Todd ci in mare parte s-a datorat vitezistului Shummi.Sunt fan Ferrai dar sa recunoastem ca talentul lui Shummi este unic in Formula 1.Ferarri va ramane mereu in sufletul meu dar nu poti sa nu iubesti si sa nu apreciezi un pilot talentat ca Michael Shumacher,deci inainte cu Shummi!
    0 0
  • nr. one
    ferari va cadea, dar se va ridica mercedes!!
    0 0
  • michael
    sunt un mare fan al scuderiei.Im ceea ce-l priveste pe marele campion, si daca va concura pe un logan tot pe el o sa-l sustin !!! BAFTA SCHUMI....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru