Schumacher speră să termine pe podium la Hockenheim

de Daniel Popescu
Vineri, 20.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher şi-a exprimat speranţa că Mercedes poate termina pe podium Marele Premiu al Germaniei.

Esential 1 singura victorie a obtinut Mercedes in 2012, prin Nico Rosberg in China
98 de puncte a acumulat Mercedes in clasamentul constructorilor, cu 44 mai putin decat McLaren
Mercedes AMG a avut rezultate modeste în Marele Premiu al Marii Britanii, lăsând impresia că nu poate ţine pasul cu rivalii de la Red Bull şi Ferrari în lupta pentru victorii.

Echipa consideră însă că prestaţia mai puţin concludentă de la Silverstone are drept cauză configuraţia circuitului, iar Michael Schumacher aşteaptă o revenire în cursa de acasă de la Hockenheim. Septuplul campion mondial consideră că cel puţin unul dintre piloţii Mercedes are potenţialul de a urca duminică pe podiumul de premiere.

"Cea mai dificilă cursa pentru noi este în urmă, iar aceasta a fost cea de la Silverstone. În mod normal, Hockenheim se va potrivi monopostului nostru, motiv pentru care sunt mult mai optimist.

Vrem să facem un spectacol bun şi dacă unul dintre noi sau dacă amândoi putem fi podium ar fi grozav", a declarat germanul.

Coechipierul său Nico Rosberg este la fel de optimist înaintea cursei de pe propriul teren, în special datorită configuraţiei circuitului de la Hockenheim.

"Nu am maximizat monopostul pe care l-am avut în ultimele săptămâni, iar apoi la Silverstone circuitul nu s-a potrivit maşinii noastre. Încă mai cred că avem un monopost bun şi că, dacă condiţiile ni se vor potrivi şi vom avea aderenţă în pneuri, ar trebui să fim capabili să obţinem un rezultat bun", a precizat germanul.

Mercedes a obţinut în China prima victorie de la revenirea în Formula 1 în 2010, însă ocupă doar locul cinci în clasamentul constructorilor, la mare distanţă în urma celor de la McLaren.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru