Schumacher: "Sunt vinovat pentru accidentul cu Kobayashi"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.07.2011
Michael Schumacher a admis că este principalul vinovat pentru incidentul în care a fost implicat cu Kamui Kobayashi la Silverstone, în absenţa căruia consideră că ar fi putut termina pe locul patru.

Michael Schumacher a terminat Marele Premiu al Marii Britanii pe locul nouă la capătul unei curse pline de evenimente. Pilotul echipei Mercedes GP a provocat un accident cu Kamui Kobayashi în urma căruia a intrat la boxe pentru înlocuirea aripii fată, iar ulterior a primit o penalizare de tip stop-and-go, în urma căreia a revenit pe circuit în a doua jumătate a clasamentului.

Cu toate acestea, el a reuşit să-şi treacă în cont două puncte şi crede că ar fi putut termina chiar pe locul patru în absenţa duelului cu pilotul Sauber.

"Nu sunt mulţumit pentru rezultatul de duminică. Cred că locul cinci sau chiar locul patru nu ar fi fost exclus datorită muncii superbe realizată de băieţii de la Brackley şi Brixworth. După ce am folosit pentru prima oară sistemul DRS în cursă, am subestimat efectul over-run în viraj, nu am frânat bine şi aşa s-a petrecut coliziunea. A fost corect să fiu penalizat, dar aş vrea să înţeleg mai bine de ce a fost un stop-and-go şi nu un drive through, pentru că cred că a fost prea dur.

Oricum, partea bună este ca, pas cu pas, munca echipei da din ce în ce mai multe rezultate, iar acesta este un sentiment plăcut înaintea cursei noastre de acasă", a preiczat el, referindu-se la Marele Premiu al Germaniei de peste două săptămâni.

Via | Mercedes GP

Comentarii (4)

  • Ciprian
    Mare campion.
    21 1
  • corect aici-daca schumacher nu pierdea controlu si nu intra in kobayashi ar fi terminat mult mai sus - a fost primul care a schimbat pe slickuri si asta a dat roade - la un moment dat inainte de incident era sus in clasament
    16 1
  • schumi
    oare ce mai e corect in ziua de azi? oricum schumi a facut o cursa grozava.
    19 2
  • la anul
    mai sunt 10 curse..... dupa atatea ghinioane,cu siguranta va fi o cursa in 2011 in care lucrurile sa cada bine si pt schumi ...sa speram ca ross brawn isi aminteste cum sa fie inventiv pt 2012
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru