Schumacher va concura în Race of Champions şi în 2013

de Daniel Popescu
Luni, 12.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a dezvăluit că va participa la Race of Champions şi în sezonul 2013, chiar dacă s-a retras din F1. Motivul? Vrea să câştige competiţia de şapte ori!

Michael Schumacher se va retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon şi a anunţat că nu va participa în nicio altă competiţie anul viitor, existând şanse să accepte un rol în conducerea celor de la Mercedes.

Totuşi, septuplul campion mondial a dezvăluit luni că va continua să concureze în celebra competiţie Race of Champions şi anul viitor, după ce a confirmat deja prezenţa la ediţia din acest an.

Race of Champions este o competiţie anuală de două zile la care participă sportivi din diverse ramuri ale sporturilor cu motor, iar Schumacher a câştigat deja de cinci ori Cupa Naţiunilor în parteneriat cu Sebastian Vettel. Germanul a avut o explicaţie inedită pentru decizia de a concura la cel puţin încă două ediţii de Race of Champions.

"Aştept cu nerăbdare să concurez cu vechiul meu prieten Vettel pentru a câştiga titlul încă o dată. Dar adevărul este că numărul meu norocos este şapte, aşa că trebuie să facem asta şi apoi şi data viitoare.

Aceea ar fi ultima oară. Evident, asta înseamnă că nu mă retrag încă din Race of Champions. M-aş fi putut retrage din Race of Champions în acest an, dar nu vreau, pentru că mă simt prea bine. Şi atât timp cât voi fi competitiv, de ce nu?", a declarat el.

Urmareste Automarket
Vettel a lăsat să se înţeleagă că ştia deja de prezenţa lui Schumacher în competiţie şi anul viitor, afirmând la rândul său că şapte este numărul sau norocos.

"Cred că Schumacher va rămâne alături de mine şi în viitor pentru că trebuie să obţinem cel puţin şapte titluri.

Este numărul lui norocos, aşa că acesta este numărul mare pe care trebuie să-l atingem", a precizat el.

Ediţia din acest an a Race of Champions va avea loc în perioada 14-16 decembrie la Bangkok, China.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • Din cate stiu eu Bangkok e capitala Thailandei, deci in niciun caz in China.
    20 0
  • Corect Littlefoot, insa eu de mult am mai incetat sa atrag atentia...
    13 0
  • mi-ai sters comentariul dar gresala din articol a ramas la fel cum ai ramas si tu doar o muratura
    "Ediţia din acest an a Race of Champions va avea loc în perioada 14-16 decembrie la Bangkok, China. "
    RUSINE !!!
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru