Schumacher va testa din nou monopostul F2007

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.08.2009
Michael Schumacher va testa marti si miercuri monopostul Ferrari F2007 pe circuitul de la Mugello, continuand astfel pregatirile pentru revenirea in Formula 1.

Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al septuplului campion mondial, a confirmat luni ca Schumacher va reveni la volanul monopostului Frrari F2007, pe care l-a testat si la inceputul acestei luni.

Locatia testului este Mugello, unul dintre circuitele de casa ale Scuderiei Ferrari, iar evenimentul va avea loc in zilele de marti si miercuri. Schumacher este nevoit sa testeze monopostul din urma cu doua sezoane intruct regulamentul in vigoare nu ii permite sa evalueze monopostul curent al Scuderiei.

Revenirea sa in Formula 1 este programata pentru 23 august cu ocazia Marelui Premiu al Europei, insa purtatorul sau de cuvant a admis recent ca pilotul trebuie mai intai sa treaca o serie de teste medicale pentru a afla daca are probleme majore la gat, afectat in urma unui accident de motocicleta in luna februarie.

Via | Associated Press

Comentarii (7)

  • NeoGalaxy
    @F2008
    Pacat ca nu poate testa si F2008-ul. O masina super dar pacat ca nu se putea alimenta singura la boxe...
    0 0
  • NeoGalaxy
    Da, daca se alimenta singura masa era campion mondial! Termina omule cu autocompatimirea! Revino-ti!
    0 0
  • tzarani
    urat ca nu-l lasa sa testeze masina de curse actuala...totusi ferrari la cat sunt de ingeniosi ar putea spune ca testeaza monopostul F60A...nu F60B :)
    0 0
  • ce mai face shumi?
    nu mai stiu ce face shumi, nu/l mai gasesc nicaieri, am auzit ca a fost la baie si nu a aparut stirea, m-am plictisisit de el , altceva ce mai e pe net ca nu prea am timp, a shumi , ok
    0 0
  • @VJohann
    same :)
    0 0
  • @Dl Daniel :)
    Paragraf 1, rind 3, cuvintul 5. "Frrari"
    Paragraf 2, rind 4, cuvintul 3. "Intruct"

    scuze... :)
    0 0
  • AM RAMAS FARA SHUMI
    S-A RETRAS , ADICA NICI N-A CONCURAT EU CRED CA TREBUIE RETRASE TOATE PUNCTELE NU DOAR 20
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru