Senna ar accepta rolul de pilot de rezervă pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.12.2011
Bruno Senna a dezvăluit că este dispus să accepte un rol de pilot de rezervă în Formula 1 în sezonul 2012, cu condiţia să poată testa în antrenamentele de vineri.

Revenit în Formula 1 în ultima parte a anului ca înlocuitor pentru Nick Heidfeld, Bruno Senna nu a fost oprit la Lotus pentru sezonul 2012, echipa preferându-i pe Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean.

Opţiunile sale pentru anul viitor au devenit astfel foarte limitate, mai ales că niciuna dintre puţinele echipe care nu şi-au definitivat planurile nu îl au în vizor. În acest context, nepotul regretatului Ayrton Senna a admis că ar putea alege un rol de pilot de rezervă, cu condiţia să aibă posibilitatea de a participa la antrenamentele libere de vineri.

"Pentru a ocupa un loc de pilot de rezervă ar trebui să fie ceva similar cu rolul pe care l-au avut anumiţi piloţi în acest sezon care au pilotat vinerea. Asta îţi permite să rămâi activ şi să faci ceva relevant pentru echipă. Ar trebui să se întâmple cu echipa potrivită, dar poate fi o opţiune", a declarat brazilianul.

Una dintre cele mai simple opţiuni este să rămână la Lotus, iar Senna a admis că acest lucru ar reprezenta un avantaj datorită faptului că a colaborat deja cu echipa britanică.

"Există încă o şansă în acest sens (n.r - să rămân la Lotus).

Încă am o relaţie bună cu inginerii şi cu toată lumea din echipe. Dar ar trebui să discutăm termenii şi să vedem ce se mai întâmplă pe piaţa", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Taguri: Lotus, Senna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru