Senna confirmă negocierile "cu mai multe echipe" pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.11.2010
Bruno Senna a dezvăluit că negociază cu mai multe echipe pentru a rămâne în Formula 1 în sezonul 2011. Una dintre opţiuni ar putea fi Lotus.

Pe lângă prezenţa a 4 campioni mondiali pe grila de start, un alt motiv pentru care sezonul 2010 a fost privit cu interes a fost debutul în Formula 1 al lui Bruno Senna.

Nepotul regretatului Ayrton Senna a rămas însă în umbră din cauza performantelor slabe ale monopostului Hispania Racing, care l-au împiedicat practic pe brazilian să-şi demonstreze calităţile.

În acest context, viitorul său în Formula 1 rămâne incert, în primul rând din cauza dificultăţilor financiare prin care trece actuala sa echipă, însă Senna a dezvăluit că negociază cu mai multe echipe posibilitatea de a rămâne pe grila de start şi în sezonul următor.

"Vorbim cu alte echipe şi deschidem câteva uşi care poate nu au fost deschise înainte. Perspectivele sunt bune. Ar fi grozav să lupt pentru poziţii mai bune. Am învăţat foarte mult, am câştigat experienţa şi am oportunitatea de a lupta pentru un loc pentru anul viitor. A fost un an de învăţare şi creştere care-mi dă ocazia să fiu în Formula 1 anul viitor", a declarat el pentru ediţia în limba portugheză a site-ului agenţiei de presă Reuters.

Din motive de confidenţialitate, Senna a refuzat să nominalizeze echipele cu care negociază, însă presa internaţională speculează că una dintre acestea este Lotus.

În prezent, Lotus este una dintre puţinele echipe care nu şi-a confirmat linia de piloţi pentru anul viitor, iar semnarea unui contract cu Senna ar reprezenta o nouă lovitură de imagine, pe lângă schimbarea numelui în Team Lotus, utilizarea unor motoare Renault şi a cutiilor de viteze de la Red Bull.

Via | GMM | Automoto365

Comentarii (3)

  • Sunt tare curios cum s-ar descurca pe un monopost rapid. Oare a mostenit genele unchiului Ayrton sau este un pilot de pluton?
    3 0
  • L-am vazut in GP2, este un pilot cerebral dar nu este f rapid sau un mare talent. Cert este ca numele ii poate deschide multe usi si F1 avea nevoie de un nou Senna.
    6 0
  • un pilot care devine vicecampion in GP2 in sezonul de debut nu poate fi decat unul bun...si unchiul sau a alergat in cel de-al doilea an de F1 cu lotus...sa speram ca vor fi si alte asemenea similitudini, mai ales la performante...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru