Senna: "Renault va reveni la forma obişnuită în Japonia"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.10.2011
Bruno Senna este convins că prestaţia dezamăgitoare a echipei Renault din Singapore a fost un simplu accident.

Marele Premiu al statului Singapore a consemnat cel mai modest rezultat al celor de la Renault din acest sezon competiţional, după ce Bruno Senna şi Vitaly Petrov au terminat doar pe locurile 15 şi 17.

Rezultatele au fost explicate prin natura configuraţiei circuitului Marina Bay şi a faptului că echipa a renunţat în ultimul moment la o serie de update-uri, iar Bruno Senna este încrezător că anglo-francezii vor reveni la forma obişnuită la finalul acestei săptămâni.

"Cred că vom reveni acolo unde am fost la Spa şi Monza, pentru că este genul de circuit unde nu sunt multe evenimente. Va fi interesant să vedem ce poate face maşina pe secţiunile de mare viteză şi sper să fim în primii 10", a declarat brazilianul.

Coechipierul său Petrov preferă însă să fie mai precaut, întrucât nu ştie ce aşteptări să aibă din partea pneurilor Pirelli.

"Este dificil de spus cum ne vom descurca şi fiecare circuit este diferit, pentru că avem pneuri Pirelli şi nu ştim cum vor supravieţui aici sau cât de mare va fi degradarea.

Dar maşina noastră a fost bună în virajele rapide şi asta avem şi aici. Aşa că ţin degetele încrucişate că vom fi rapizi", a precizat rusul.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru