Sergio Perez se alătură Academiei Ferrari pentru tineri piloţi

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.10.2010
Sergio Perez, noul pilot al echipei BMW-Sauber pentru sezonul 2011, a fost cooptat în Academia Ferrari pentru dezvoltarea tinerilor piloţi.

Ferrari a anunţat vineri la Suzuka că Sergio Perez va face parte din Academia de piloţi a Scuderiei pentru dezvoltarea tinerelor talente. Informaţia vine la numai câteva zile după ce mexicanul în vârstă de numai 20 de ani a semnat un contract cu BMW-Sauber pentru sezonul 2011.

De asemenea, noutatea vine să întărească parteneriatul pe care Ferrari îl are în prezent cu echipa patronata de Peter Sauber pentru furnizarea motoarelor.

Perez a debutat în competiile eurpene de motorsport în 2005, când a concurat în Formula BMW înainte de a se alătura "naţionalei" Mexicului în A1GP în 2007. Un an mai târziu, a obţinut patru victorii în sezonul 2008 al competiţiei Formula 3 Marea Britanie şi apoi a făcut pasul spre GP2. În prezent, el ocupa locul 2 în clasamentul competiţiei, în spatele unui alt sud-american, Pastor Maldonado.

Via | Ferrari

Comentarii (2)

  • BAFTA
    BAFTA IN F1. ESTI TARE IN GP2.
    1 1
  • marius
    Mexic nu este in america de sud.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru