Sponsorii intarzie confirmarea lui Alguersuari la Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Confirmarea lui Jaime Alguseruari la Toro Rosso este amanata pentru ca echipa spera sa incheie contracte de sponsorizare cu cateva companii spaniole, potrivit publicatiei Marca.

Numele lui Jaime Alguseruari nu a aparut pe lista oficiala a pilotilor pentru sezonul 2010 publicata recent de FIA, in ciuda faptului ca pilotul spaniol insista ca a semnat deja prelungirea contractului cu Toro Rosso.

Dilema a fost desconspirata insa de publicatia sportiva Marca, care sustine ca Toro Rosso vrea sa incheie cateva contracte de sponsorizare cu companii spaniole inainte de a confirma intelegerea cu Alguersuari.

Echipa cu sediul la Faenza are nevoie de sponsori in perspectiva anilor urmatori, intrucat incepand din 2010 bugetul necesar va fi mai mare ca urmare a faptului ca trebuie sa isi construiasca singura monopostul.

Marca sustine insa ca Toro Rosso i-a dat asigurari lui Alguersuari ca va concura pentru echipa anul viitor, intrucat concernul Red Bull este dornic sa continue partenriatul, spaniolul fiind unul dintre pilotii promovati din cadrul programului pentru tinere talente al companiei austriece.

O echipa poate confirma linia de piloti pentru 2010 pana pe 7 martie, cu o saptamana inainte de debutul noului sezon.

Via | Marca

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru