Steagul cu pătraţele de la Monaco va fi scos la licitaţie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.05.2011
Steagul care este fluturat în mod tradiţional câştigătorului cursei de la Monte Carlo va fi scos la licitaţie după ce va fi semnat de toţi piloţii din Formula 1.

Organizatorii Marelui Premiu al statului Monaco au dezvăluit marţi că vor iniţia o licitaţie pentru steagul cu pătraţele afişat în mod tradiţional câştigătorului unei curse de Formula 1.

După ce va fi semnat de toţi piloţii din Formula 1, steagul va fi scufundat la 60 de metri adâncime în Marea Mediterană şi va fi recuperat de scufundătorul profesionist Pierre Frolla.

Ulterior, steagul va fi scos la licitaţie de organizaţia Pace şi Sport în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri seară şi la care va asista inclusiv Prinţul Albert de Monaco. Anterior, steagul a fost semnat de jucătorii de tenis Rafa Nadal, Roger Federer, Andy Murray şi Novak Djokovic cu ocazia turneului ATP care a avut loc recent la Monaco.

La fel ca şi în ultimii ani, Marele Premiu al statului Monaco se va desfăşura după un program special, astfel ca cele două sesiuni de antrenamente libere programate în mod obişnuit vineri vor avea loc joi. Etapa va avea loc în perioada 26-29 mai.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru