Steve Nielsen este noul director sportiv al lui Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.11.2011
Lotus a anunţat numirea lui Steve Nielsen în funcţia de director sportiv al echipei ca primă etapă într-un proces amplu de recrutare care se va desfăşura în următoarele săptămâni.

Team Lotus a confirmat marţi speculaţiile din presă internaţională potrivit cărora Steve Nielsen se va alătura echipei malaeziene după ce a părăsit rivala de la Renault la jumătatea acestui an.

Astfel, Nielsen îl va înlocui pe Dieter Gass în funcţia de director sportiv începând din 12 decembrie şi va reface colaborarea cu directorul tehnic Mike Gascoyne.

"Este un element pozitiv pentru echipa noastră că poate atrage oameni de calibrul lui Nielsen şi sunt încântat că cineva care este atât de respectat şi care vine de la o echipă care se afla în faţa noastră din multe puncte de vedere împărtăşeşte încrederea noastră în abilitatea noastră de a creşte şi de a lupta, la un moment dat, în plutonul de mijloc", a declarat Tony Fernandes, proprietarul echipei Lotus.

Nielsen are o experienţă bogată în Formula 1, după ce anterior a mai lucrat pentru legendara echipă Lotus, Arrows, Benetton, Renault şi Tyrrell. Selectarea lui Nielsen reprezintă însă doar primul pas într-un proces mai amplu de recrutare pe care îl desfăşoară Team Lotus, potrivit declaraţiilor lui Fernandes, care i-a prelungit şi contractului managerului de echipă Graham Watson.

"În următoarele săptămâni vor fi mai multe anunţuri care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele pe termen lung, iar ştirea de astăzi despre Nielsen şi Watson este un alt pas înainte pentru întreaga echipă", a mai precizat el.

Via | Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru