Raikkonen: "Probabil nu voi reveni niciodată în Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.08.2010
Kimi Raikkonen şi-a reconfirmat decizia de a nu reveni în Formula 1, însă speră să aibă oportunitatea să piloteze în cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Kimi Raikkonen a afirmat în acest weekend pentru televiziunea MTV3 Germania că este posibil ca activitatea sa în Formula 1 să se fi încheiat deja, iar pilotul finlandez şi-a reconfirmat decizia în cadrul unui interviu acordat publicaţiei franceze L'Equipe.

Fostul campion mondial a explicat motivele pentru care estre foarte posibil să nu revină niciodată în Marele Circ.

"Nu se ştie niciodată, dar probabil că nu voi reveni niciodată în Formula 1. Este ceva ce am făcut timp de mulţi ani, am avut multe momente grozave, am câştigat un titlu mondial, ceea ce am vrut întotdeauna, dar lucrurile s-au schimbat. Acum sunt în raliuri şi exista multe alte lucruri în viaţă în afară de Formula 1", a declarat actualul pilot al echipei Citroen Junior.

Chiar dacă este din ce în ce mai aproape să continue în WRC şi în sezonul viitor, finlandezul nu şi-a ascuns dorinţa de a călca pe urmele altor foşti piloţi şi de a concura în celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans.

"Mi-ar plăcea să încerc, dar trebuie să găsesc echipa potrivită.

Dacă vrei să câştigi, sunt doar două echipe, Peugeot şi Audi. Într-o zi sper să existe o oportunitate", a adăugat el.

Declaraţiile lui Raikkonen despre renunţarea la Formula 1  vin în contextul în care a câştigat pentru prima oară o probă specială în Campionatul Mondial de Raliuri. El s-a impus duminică în ultima probă specială din Raliul Germaniei, desfăşurată pe un traseu cu o lungime de 4.37 km, asemănătoare cu cea a unui circuit de curse.

Via | Reuters

Taguri: Le Mans, Raikkonen

Comentarii (7)

  • Kimi
    Prefer sa spun ca "Nu se ştie niciodată" .Fiecare clipa are momentul ei si cred in imprevizibil din partea lui Kimi .Nu sunt fan Kimi dar imi place talentul lui agresiv si concentrare 100%. In ultimu rand vreau sa spun ca,ca si om normal Kimi este la fel si cred ca fiecare om isi alege viata dupa cum doreste ce este mai bine ;) .
    12 4
  • Kimi
    Asa cum el insusi spune , nu se stie niciodata.Pentru ca sa nu uitam ca acum an si cateva luni,Kimi spunea ca are un contract in F1 pentru 2010 si ca va fi pilot Ferrari si in acest an.In decurs de cateva saptamani,lucrurile insa luasera o alta intorsatura si iata,el e azi pilot WRC. Cu siguranta anul viitor el nu va fi pilot F1,dar cine stie? Poate ca in 2012 se va produce surpriza;sau poate ca 2009 a insemnat sfarsitul carierei lui Kimi ca pilot Formula 1:)
    11 3
  • pilotul universal
    karting, F1, WRC - nu conteaza. E bun la toate.
    9 3
  • Kimi
    "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world." - Sir Stirling Moss
    12 5
  • Ivanoff
    Magie
    Daniel,ai tu cumva vreo idee unde a disparut commentul meu?...
    5 0
  • Le Mans 24 h
    daca anul viitor concureaza in cursa de la Le Mans, va fi prima data cand voi urmari integral cursa: 24h. Ma inarmez cu tot ce trebuie: haleala, cafea rabdare.
    8 2
  • TABACU
    HAI IN F1
    PLOT GROZAV ESTI BAI KIMI
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru