Schumacher: "Aş vrea să văd un duel între Senna şi Fangio"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.07.2011
Michael Schumacher a dezvăluit că i-ar plăcea să vadă un duel roată la roată între Ayrton Senna şi Juan Manuel Fangio, pe care îi consideră printre ci mai buni piloţi din istoria F1.

Michael Schumacher a acordat un interviu mai puţin obişnuit site-ului oficial al Formulei 1, în care a răspuns la un set de întrebări pe baza unor scenarii mai mult sau mai puţin posibile.

Chiar dacă răspunsurile sale sunt în mare parte cunoscute fanilor septulului campion mondial, acesta a făcut cu această ocazie şi câteva dezvăluiri mai puţin familiare publicului, printre care şi piloţii săi preferaţi.

Întrebat între ce doi mari piloţi din epoci diferite ale Formulei 1 ar vrea să vadă un duel pe circuit roată la roată, răspunsul germanului ar fi tranşant: "Ayrton Senna şi Juan Manuel Fangio".

Deloc surprinzător, Schumacher crede că exista loc pentru îmbunătăţiri în ceea ce priveşte regulamentul tehnic, iar când a fost întrebat care ar fi cea mai importantă noutate pentru viitorul apropiat, el a replicat: "Câteva teste în timpul sezonului ar fi mai bune pentru competiţie".

Răspunsul pilotului Mercedes GP este unul cât se poate de previzibil, în condiţiile în care acesta şi-a câştigat o bună parte din reputaţie pe seama modului în care reuşea să îmbunătăţească monopostul Ferrari pe parcursul testelor din timpul sezonului în anii 2000.

Un răspuns mai puţin anticipat a avut însă atunci când a venit vorba despre monoposturile din istorie pe care ar vrea să le piloteze.

Chiar dacă Fernando Alonso a pilotat recent un Ferrari 375 din 1951, iar Nico Rosberg va evalua un monopost Mercedes din 1954, Schumacher preferă să privească spre viitor. Întrebat ce monopost din istoria Formulei 1 ar vrea să piloteze, el a replicat: "Monopostul Ferrari din 2022".

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru