Stirling Moss: "Titlurile cucerite de Schumacher sunt înşelătoare"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.12.2010
Stirling Moss a lansat un atac dur la adresa performantelor lui Michael Schumacher, considerând că cele 7 titluri mondiale ale germanului sunt înşelătoare.

Revenit în Formula 1 după o absenţă de 3 sezoane, Michael Schumacher nu a reuşit să obţină niciun podium pe parcursul sezonului 2010, însă şi-a motivat prestaţiile prin dificultatea de a se adapta la noile reguli din competiţie.

În schimb, fostul pilot Stirling Moss consideră că rezultatele germanului din acest sezon reflectă adevăratele sale calităţi, întrucât în perioada în care a cucerit 7 titluri mondiale a fost sprijinit necondiţionat de echipele pentru care a concurat.

"Faptul că a fost septuplu campion mondial ruinează conceptul de campion mondial. Este defectuos, a fost peste tot. Niciodată nu l-am văzut la capacitate maximă când a avut alături un pilot cu adevărat bun. Cea mai importantă contribuţie pe care a avut-o a fost că a readus Ferrari în top. Nu cred că regretă revenirea, dar a fost prost sfătuit. S-a descurcat foarte bine. Este interesant că va continua anul viitor, dar sincer să fiu nu aş fi îngrijorat dacă aş concura împotriva lui", a declarat britanicul în vârstă de 81 de ani citat de publicaţia Sky Sports.

Stirling Moss nu a câştigat niciun titlu mondial pe parcursul carierei, însă este considerat unul dintre cei mai buni piloţi de Formula 1.

Via | Sky Sports

Comentarii (13)

  • Shumi
    Chiar nu ma afecteaza aceasta stire, Shumi toto Shumi va fi indiferent de situatii (pentru mine), si alta argumentare pe care as putea sa o spun este ca prietenul la nevoie se cunoaste :).
    25 2
  • schumi
    Mah toate oalele si ulcelele comenteaza la adresa lui SCHUMY.
    22 8
  • Schumy fan 4 ever
    Sunt penibili... Nu mai am cuvinte
    21 7
  • Da,desigur,...
    ...Schumi este prostul prostilor iar cele 7 titluri sunt de fapt egale cu...zero.Dar,deja stiam asta,domnule Stirling Moss,pentru ca,vedeti dvs.,sunteti al nustiucatelea care tot dati in Schumi.Nu stiu de ce,pot doar sa cred ca din invidie sau ca sa fiti in centrul atentiei.
    Oricum ar fi si orice motiv ati avea,nu faceti decat sa va dovediti caracterele de 2 lei si lipsa de respect,indiferent cine ar fi fost in locul lui Schumi.RUSINE!
    19 6
  • lol
    Stirling Moss nu a câştigat niciun titlu mondial pe parcursul carierei, însă este considerat unul dintre cei mai buni piloţi de Formula 1.
    englezoiul asta are citatie de la doamna cu coasa dar el critica un campion mondial , daca o spunea NICKY LAUDA sau ALAIN PROST mai intelegeam , dar asta care si-a denigrat colegii si echipele pentru care a concurat.
    16 6
  • schumi
    cred ca stirling asta nu are curse disputate cate pole position are schumi. Voi nu stiti proverbul ala: PISICA UNDE NU AJUNGE INCEPE SA MIEUNE
    17 5
  • toreador023
    can-can
    daca ar fi adevarat....hai ca e buna stirea:)
    7 3
  • S.M. inpotriva M.S.
    S.Moss chinuit de ginduri si nemultumirea de sine...
    Halucinatii inainte de moarte! il inteleg, faptul ca a concurat in f1 si n-a lasat nimic pu a ajunge in istoria f1, asta si il face sa aduca atitea prostii la adresa lui SchuM., deja nustiu acita oara?!..
    12 5
  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    "Este interesant că va continua anul viitor, dar sincer să fiu nu aş fi îngrijorat dacă aş concura împotriva lui", a declarat britanicul în vârstă de 81 de ani citat de publicaţia Sky Sports. - Daca nu este ingrijorat de ce nu concureaza impotriva lui? Cel mai simplu si banal lucru pe care poate sa-l faca este sa concureze impotriva unui septuplu campion mondial... insalator.
    15 3
  • ....
    Batranete haine grele.
    6 5
  • ctlnmihai
    Titlurile cucerite de Schumacher sunt înşelătoare"
    Dintr-un punct de vedere Moss are dreptate,deoarece unele titluri au fost câştigate în condiţiile lipsei concurenţei , şi al unui sprijin necondiţionat acordat din partea echipei asta ca să aducem aminte perioada Ferrari...dintr-un alt punct de vedere însă Stirling Moss n-are dreptate.. oricum dacă Schumi ar fi câştigat tilul ,anul acesta atunci da ,ar fi fost considerat cel mai valoros titlu cucerit.
    5 18
  • Titlurile cucerite de Schumacher sunt înşelătoare
    * titlu
    3 14
  • Zau asa nenea moss lasa-ne
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru