Sutil şi-a cerut scuze pentru atacul asupra oficialului Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.01.2012
Adrian Sutil susţine că a făcut numeroase eforturi pentru a-şi cere scuze în faţa oficialului Lotus cu care a avut o altercaţie în club de noapte din China.

După Marele Premiu al Chinei din luna aprilie a anului trecut, Adrian Sutil a fost implicat într-un scandal într-un club local de noapte, fiind acuzat că l-a lovit cu o sticlă de şampanie în cap pe Eric Lux, directorul executiv al companiie Genii Capital, care deţine echipa Lotus.

Cei doi au ajuns în cele din urmă să se judece în cadrul unui proces care a început luni la Munchen, iar fostul pilot a echipei Force India susţine că şi-a cerut scuze în repetate rânduri pentru fapta comisă.

"Am făcut totul pentru a încerca să rezolv această problemă. Îmi pare foarte rău, extrem de rău. Nu am vrut niciodată să se întâmple asta", a declarat germanul în faţa judecătorilor.

În replică, Lux susţine că Sutil ar fi trebuit să-l viziteze personal în Luxemburg pentru a-şi cere scuze. "Un telefon nu este suficient de bun", a precizat el.

În cazul în care va fi găsit vinovat de vătămare corporală, Sutil riscă să fie condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Germanul traversează o perioadă neagră şi în privinţa carierei în Formula 1, întrucât a pierdut locul la Force India în favoarea conaţionalului său Nico Hulkenberg.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru