Symonds a primit imunitate din partea FIA

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.09.2009
Pat Symonds a primit imunitate din partea FIA pentru ca directorul departamentului de inginerie al Renault sa nu fie suspendat daca va oferi toate amanuntele legate de accidentul lui Nelson Piquet Jr. in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a decis sa ii ofere imunitate spotiva lui Pat Symonds in privina scandalului in care este implicata echipa Renault, intrucat britanicul a fost unul dintre cei care a decis strategia de cursa a francezilor in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul trecut.

Se vehiculeaza ca Symonds a primit imunitate dupa ce a promis forului mondial ca va oferi toate amanuntele despre accidentul suferit de Pique Jr, insa ulterior reprezentatul Renault a refuzat sa revina asupra declaratiilor initiale. De altfel, FIA considera ca declaratiile lui Symonds ar putea fi decisive pentru elucidarea tuturor aspectelor legate de acest accident.

Astfel, la audierile Consiliului Mondial din 21 septembrie, singurul care ar urma sa fie judecat pentru faptele sale este Flavio Briatore, seful echipei Renault.

Informatia vine la numai cateva zile dupa ce FIA a dezvaluit ca Nelson Piquet Jr a primit de asemenea imunitate in schimbul dezvaluirilor sale. Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla detalii complete despre declaratiile facute de Symonds in fata reprezentatilor FIA.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr.

din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Comentarii (10)

  • NeoGalaxy
    @FIA
    Pai sa dea la toti imunitate si o sa pedepseasca saracii tantari care erau pe casca lui Piquet. Ce porcarie. Pai ba Pat era vinovat, ba el gandise totul, ba Fernando nu stie...
    0 0
  • Briatore
    Briatore va fi cel "descapatanat" :)
    0 0
  • CORECT
    SUNT DE ACORD CU diesel08, briatore trebuie sa plece din f1
    0 0
  • Briatore este tinta
    Este clar ca pe Briatire il vaneaza Max. La plecare mai apeleaza un pic la prietenul sau vechi ( de pe vremea cand era manager de echipa de F 1 ).
    Nici Bernie nu e strain de aceasta vanatoare. Regret sincer ca nu s-a ajuns la un campionat alternativ. Acum Bernie face curatenie.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @FIA
    Personal toata vendetta asta devine plicticoasa. Primul a fost Dennis, acuma Briatore... sa ne gandim la cine este urmatorul? Oricum pleaca Briatore, mare smecherie, Piquet jr tot nu va mai concura niciodata in Formula 1, asa ca chiar nu vad cine si ce castiga. Ron oricum plecat dupa scandalul de spionaj, Briatore ar mai sta ceva timp pe aici. Indiferent de situatie, idea lui sau a lor a fost bestiala ca strategie. Iti trebuie o minte diabolic de desteapta si nebuna ca sa gandesti asa ceva, respectele mele. In tot ce se baga politica si razbunarea se alege praful, asta si pentru ca cele 2 nu merg mana in mana.

    Dar macar au ziaristii din ce trai, tot este ceva :)
    0 0
  • ...
    esti pe calea gresita -a trisorului,. la fel ca Briatore.
    0 0
  • NeoGalaxy
    ,,Iti trebuie o minte diabolic de desteapta si nebuna ca sa gandesti asa ceva, respectele mele."Vad ca esti de-a dreptul exaltat de fapta [penala in opinia mea] lui Briatore si a celorlalti.Mie personal nu mi se pare nimic genial in chestia asta,iar cum Briatore este italian,gestul lui nu este decat un gest mafiot.Daca tu crezi ceea ce ai scris in fraza de mai sus, atunci totul este clar in privinta ta.Ai probleme serioase mai baiatule.Dar ce-i poti cere unei verze rosii murata in doctrina ferrari si condimentata cu niscaiva mirodenii mafiote.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Hasu @Angusyoung
    Se pare ca aveti probleme si nu intelegeti idea mea. Nu conteaza daca eu sunt de acord cu aceasta idee, dar ca idee strategica este bestiala. De aia am si spus ca a trebuit o minte diabolic de desteapta si nebuna, cuvintele nu au fost alese doar de forma. Idea a fost extraordinar de desteapta pentru ca dintr-o pozitie slaba, doar cu un artificiu, adica accidentul lui Nelson, au castigat cursa fara sa dea de banuit. A fost o strategie care a mers foarte bine, singura slabiciune fiind cei care au gandit-o. Din pacate eu nu sunt perfect ca voi doi si nu stiu nici adevarul suprem, dar faptul ca sunt doar un simplu om ma ajuta sa inteleg si alte aspecte ale naturii umane. Nu discut de doctrine si nici de prostii cu muraturi. Mi se pare o idee extraordinara pentru ca este ceva la care nu s-a gandit nimeni, o idee care se iese din realmul ideilor banale care noi ne-am fii gandit. Iar de mafie... parerea mea este ca aveti prea multe prejudecati si evident, este greu sa gandesti clar cand acestea iti intuneca judecata.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Mai copile esti de tot rasul zau asa. Mi-e mila de tine.
    0 0
  • ...
    Caracter zero.Nici nu ma mai obosesc sa-ti pronunt numele.Esti cu pluta omule.Vii numai cu gogosi personale
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru