Team Lotus lansează noul monopost la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.01.2011
Team Lotus a anunţat că îşi va lansa noul monopost pentru sezonul 2011 pe circuitul de la Valencia. Echipa nu va părăsi FOTA.

Team Lotus a anunţat recent prin vocea şefului Tony Fernandes că va organiza o lansare "neconvenţională" pentru monopostul sezonului 2011.

Totuşi, un purtător de cuvânt al echipei a lăsat să se înţeleagă că această idee a fost abandonată, după ce a dezvăluit că noul monopost va fi prezentat pe circuitul de la Valencia cu ocazia primei sesiuni de teste din această iarnă.

"Lucrăm la programul piloţilor noştri. Ne vom pregăti pentru toate testele şi nu vom face o lansare majoră. Vom dezvălui pentru prima oară noul monopost la Valencia. Mai multe detalii vor fi anunţate în curând", a declarat acesta pentru publicaţia olandeză F1Today.nl.

Sesiunea de teste de la Valencia va avea loc în perioada 1-3 februarie, însă Lotus nu a confirmat încă ziua exactă a lansării monopostului. Pe de altă parte, echipa şi-a manifestat sprijinul pentru FOTA, organizaţia echipelor de Formula 1, la scurt timp după ce colegii de la Hispania Racing au confirmat că au părăsit structura.

"Credem că FOTA este foarte bună şi foarte importantă. Cred că Martin Whitmarsh (n.r - şeful FOTA) a făcut o treabă foarte bună", a declarat Fernandes pe contul său de Twitter.

Via | F1Today | Tony Fernandes

Comentarii (1)

  • oseier
    ZhdklvPVU
    GqHy8K ewatuvktvvor, [url=http://gqsbawljpcln.com/]gqsbawljpcln[/url], [link=http://lfkqnkkfsmya.com/]lfkqnkkfsmya[/link], http://lnfazfjpskmd.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru