Testele de la Barcelona ar putea fi amânate pentru 10-13 martie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.02.2011
Echipele ar putea muta ultima sesiune de teste de la Barcelona în perioada 10-13 martie pentru a beneficia de două zile suplimentare de muncă la fabrică.

Amânarea Marelui Premiu al statului Bahrain a determinat echipele să anuleze şi ultima sesiune de teste programată în această ţară, aceasta fiind înlocuită cu o sesiune de evaluare pe circuitul de la Barcelona, programată iniţial pentru 8-11 martie.

Cu toate acestea, FOTA analizează oportunitatea de a muta testele în perioada 10-13 martie, după ce mai multe echipe şi-au exprimat dorinţa de a beneficia de două zile suplimentare de muncă la fabrică înainte de începerea perioadei de evaluare. Propunerea este atractivă pentru echipe şi din punct de vedere al audienţei, întrucât conform noului plan două zile de evaluare vor avea loc sâmbătă şi duminică, ceea ce ar putea aduce un număr sporit de fani la circuit.

Planurile echipelor pentru ultima sesiune de teste a fost bulversat de anularea Marelui Premiu al statului Bahrain din cauza conflictelor violente dintre protestării care solicită reforme politice şi forţele de ordine. Noul sezon de Formula 1 va începe în 27 martie cu Marele Premiu al Australiei.

Via | Adam Cooper

Comentarii (9)

  • e mia bine asa
    o decizie benefica si buna in acelasi timp. poate in felul acesta ultima sesiune de teste v-a scoate si ultimele noutati ale echipelor angrenate in sezonul 2011pentru startul de sezon din Australia.
    0 5
  • ildottore..O decizie "benefica si buna"?:))
    Ildottore....o decizie "benefica si buna in acelasi timp?"
    "v-a" scoate?...Christoase...grea e matematica asta
    8 0
  • @ mda
    din cate vad eu, cifrele lipsesc cu desavarsire, dar marog asta e poate altceva a deranjat si nu matematica. :)
    0 5
  • @ildottore
    Chiar daca lipsesc cifrele cu "desavarsire si total" tot de aritmetica este vorba!
    6 0
  • @meseriasul
    bine mai baieiti asa o fi. lumineaza-ma si pe mine sa nu degenerez in prostie.
    1 5
  • Fani plictisiti :)
    .... sa inceapa o data F1 sa avem ce comenta la subiect.... :)
    5 0
  • nelu98
    poate asa reusesc si cei de la meclaren sa mai scoata ceva dim masina aia cu [[[[[[[[[[DESING INOVATOR]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
    3 0
  • nelu98
    din
    1 0
  • nelu 98
    DESIGN [ scuze\
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru