Theissen: "Vor fi multe surprize in 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Mario Theissen crede ca sezonul 2009 va fi marcat de numeroase surprize ca urmare a modificarii regulamentului tehnic.

Regulamentul aerodinamic pentru sezonul urmator prevede cateva schimbari majore, iar echipele fac tot posibilul pentru a interpreta cat mai bine noile reguli.

In acest context, Mario Theissen, seful departamentului de motorsport al BMW, considera ca 2009 va marca aparitia unor rezultate surprinzatoare pe parcursul curselor.

"Cred ca vom fi martorii unor surprize. Nu incape nicio indoiala ca echipele mari trebuie privite ca favorite. Dar cred ca schimbarile radicale de regulament pot avea un impact semnificativ asupra ordinii pe grila de start", a explicat oficialul german.

Referindu-se la propria sa echipa, Theissen spune ca este firesc ca BMW-Sauber sa aspire la titlul mondial. "In ultimii patru ani am construit o noua echipa si ne-am stabilit obiective care sunt inca in vigoare", a adaugat el. "Am vrut sa castigam puncte in primul sezon, sa obtinem podiumul in al doilea, sa castigam prima cursa in al treilea si sa luptam pentru titlul mondial in al patrulea. Acum intram in al patrulea sezon.

Pana acum, ne-am indeplinit toate obiectivele si de aceea este evident ce tintim in acest an".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru