Toro Rosso a testat pe circuitul de la Vairano

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.05.2010
Sebastien Buemi a evaluat un nou pachet aeridinamic pentru monopostul Toro Rosso in cadrul unei zile de teste aerodinamice de pe circuitul de la Vairano.

Scuderia Toro Rosso a profitat de pauza de trei saptamani dintre cursele din China si Spania pentru a efectua prima sesiune de teste aerodinamice in linie dreapta dintre cele 4 permise de regulamentul tehnic.

Cu ajutorul lui Sebastien Buemi, italienii au evaluat o serie de componente ce vor fi introduse pe monopostul STR5 in urmatoarele curse.

“Ne-am concentrat pe dezvoltarile pentru urmatoarele curse din acest sezon. Principalul obiectiv a fost sa validam munca de cercetare si sa vedem daca pe circuit obtinem aceleasi date pe care le-am vazut in tunelul de vant. Acum, inginerii trebuie sa analizeze datele pentru a se asigura ca mergem in directia potrivita”, a declarat elvetianul.

Toro Rosso nu a fost singura echipa care a testat in weekend la Vairano, fiind acompaniata de Scuderia Ferrari, care a evaluat noul sistem de ventilatie pentru monopostul F10.

Pe de alta parte, Toro Rosso va introduce in Spania o noua carcasa de motor si un nou circuit de franare, cu ajutorul carora echipa spera sa ajunga in premiera in acest sezon in ultima parte a calificarilor.

“Pentru Marele Premiu al Spaniei vom introduce un nou circuit de franare si o noua carcasa de motor.

In ultimele doua curse am observat deja o imbunatatire a pachetului nostru, asa ca la Barcelona sper ca daca totul decurge bine sa ajungem cu cel putin un pilot in ultima parte a calificarilor, pentru prima oara in acest sezon”, a explicat Franz Tost, seful echipei Toro Rosso.

Via | Scuderia Toro Rosso

Taguri: Buemi, Toro Rosso, Tost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru