Toro Rosso: "Alguersuari are viitorul asigurat la echipă"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.06.2011
Franz Tost a dezvăluit că Jaime Alguersuari şi-a asigurat viitorul la Toro Rosso după rezultatele înregistrate la Montreal şi Valencia.

Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi au contract cu Scuderia Toro Rosso până la finalul acestui sezon, însă echipa nu a făcut un secret din faptul că unul dintre ei ar putea fi înlocuit pe parcursul sezonului de Daniel Ricciardo, pilotul de rezervă, în funcţie de rezultatele de pe circuit.

Debutul modest de sezon l-a pus în pericol pe Alguersuari, despre care numeroase publicaţii au relatat că urmează să fie înlocuit de Ricciardo, însă spaniolul a terminat ultimele două curse în puncte şi a avut o prestaţie entuziasmantă la Valencia, unde a terminat pe locul 8 după ce a plecat doar de pe poziţia a 18-a a grilei de start.

Acest lucru l-a determinat pe şeful Franz Tost să afirme că Alguersuari are viitorul asigurat în cadrul echipei. "Cu aceste două curse şi-a asigurat acest an şi viitorul", a declarat el.

La rândul său, Alguersuari a trasat principalele obiective pe care le are pentru a doua jumătate a sezonului. "Obiectivul meu este să termin curse, să câştig puncte şi să fiu în faţa coechipierului meu", a precizat el.

În condiţiile în care Alguersuari a început să furnizeze rezultate, Buemi va fi pus sub presiune să se ridice la înălţimea spaniolului, chiar dacă l-a surclasat constant pe acesta în calificări.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru