Toro Rosso anticipează progrese pentru Alguersuari în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Franz Tost consideră că Jaime Alguersuari a căpătat suficientă expeirenţă în Formula 1 pentru a înregistra progrese semnificative în sezonul 2011.

Jaime Alguersuari a obţinut 11 puncte pe parcursul sezonului 2010 şi a fost surclasat în clasamentul general de coechipierul său Sebastien Buemi, însă Scuderia Toro Rosso priveşte dincolo de matematică şi susţine că spaniolul şi-a îmbunătăţit constant prestaţiile.

Franz Tost, şeful echipei italiene, consideră că Alguersuari a ajuns la un nivel de maturitate suficient de ridicat pentru a-şi îmbunătăţi şi mai mult rezultatele pe parcursul anului viitor.

"Nu a fost numai un final de sezon bun, Alguersuari a avut un sezon bun în general. Amintiţi-vă că în Australia a luptat împotriva lui Michael Schumacher timp de 30 de tururi, iar în Malaezia a făcut o cursă fantastică. Au fost multe puncte de reper. În acest sezon cred că a învăţat cum să seteze monopostul, cum să piloteze maşina şi aştept cu nerăbdare sezonul următor deoarece cred că s-a maturizat suficient pentru a continua să progreseze. Dar trebuie să-i dăm instrumentele potrivite.

Încă are nevoie de un monopost bun, iar apoi sunt convins că poate face o treabă şi mai bună", a declarat italianul.

Alguersuari a debutat în competiţie la Marele Premiu al Ungariei din 2009, când l-a înlocuit pe Sebastien Bourdais fără să aibă oportunitatea să testeze anterior un monopost de Formula 1.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru