Toro Rosso confirma intelegerea cu Buemi

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.11.2009
Toro Rosso a confirmat ca Sebastien Buemi va pilota pentru echipa si in sezonul 2010, in timp ce Jaime Alguersuari nu a semnat inca un nou contract pentru anul viitor.

Sebastien Buemi a declarat luni pentru o televiziune din Elvetia ca a semnat deja un contract cu Scuderia Toro Rosso pentru 2010, in ciuda absentei unui comunicat oficial din partea echipei.

Ulterior, Franz Tost, seful echipei, a lasat clar sa se inteleaga ca elvetianul va ramane la echipa si anul viitor, iar in cele din urma un purtator de cuvant a confirmat noua intelegere.

Situatia coechipierului sau ramane momentan incerta, intrucat aceeasi sursa a dezvaluit ca Jaime Alguersuari nu a semnat inca prelungirea contractului. Totusi, Tost a sugerat luni ca Toro Rosso va continua cu aceeasi linie de piloti, intrucat echipa mizeaza pe dezvoltarea acestora.

"Am semnat din nou cu Buemi pentru sezonul urmator, dar inca nu am semnat cu Alguersuari", a declarat un purtator de cuvant al Toro Rosso pentru BBC Sport.

In acest context, confirmarea oficiala a liniei de piloti pentru sezonul 2010 ramane o simpla formalitate pentru Toro Rosso.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru