Toro Rosso confirmă participarea la testele de la Jerez

de Daniel Popescu
Vineri, 10.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jean-Eric Vergne a dezvăluit că Toro Rosso va participa la prima sesiune de teste din acceasta iarnă de pe circuitul de la Jerez.

Esential 13 puncte a castigat Jean-Eric Vergne pentru Toro Rosso in sezonul 2013
6 este cea mai buna clasare a lui Jean-Eric Vergne in sezonul 2013 al Formulei 1 (Canada)
Mercedes, McLaren şi Caterham sunt singurele echipe care au confirmat până în prezent participarea la prima sesiune de teste premergătoare noului sezon, care va avea loc în perioada 28-31 ianuarie pe circuitul de la Jerez.

Toro Rosso se alătură însă celor trei echipe prin intermediul lui Jean-Eric Vergne, care a dezvăluit că înainte de a urca în monopost va mai petrece timp în simulatorul echipei.

"Mi-am luat deja măsurile pentru cockpitul noului monopost la sfârşitul lunii decembrie. Voi reveni la fabrică în luna ianuarie pentru a mă reîntâlni cu inginerii şi pentru a discuta despre toate lucrurile pe care un pilot trebuie să le ştie.  Probabil că înainte de Jerez voi mai merge în simulator, iar după ce ajungem la Jerez timpul va trece foarte repede", a declarat francezul.

Vergne a minimalizat importanţa ordinii în care piloţii unei echipe testează pentru prima oară un nou monopost şi susţine că i-ar plăcea să-i lase coechipierului Daniil Kvyat şansa de a evalua în premieră noul Toro Rosso.

"Ordinea în care piloţii testează poate fi văzută din mai multe puncte de vedere.

Unii fani cred că înseamnă ceva să fii primul care testează, dar nu are niciun sens. De fapt, mi-ar plăcea să testez în a doua zi, dar echipa va lua decizia, aşa că nu este important", a adăugat el.

Vergne nu a precizat dacă Toro Rosso va avea un eveniment de lansare pentru noul monopost, însă probabil că acesta va putea fi văzut pentru prima oară chiar în prima zi de teste de la Jerez.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru