Toro Rosso nu anunta inca linia de piloti

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.01.2009
Un purtator de cuvant al Scuderiei Toro Rosso a anuntat ca echipa nu se grabeste sa ia o decizie in privinta liniei de piloti pentru sezonul 2009.

Toro Rosso este in prezent singura echipa care nu a confirmat pilotii pentru sezonul 2009, cu exceptia celor de la Honda.

Chiar daca au ramas putin peste doua luni pana la inceperea unui nou sezon competitional, echipa cu sediul la Faenza nu da semne ca va nominaliza prea curand pilotii pentru 2009.

Mai mult, un purtator de cuvant al micutei echipe italiene a declarat pentru portalul olandez f1today.nl ca nu exista un termen limita pentru un anunt oficial. "Pilotii pentru sezonul urmator nu au fost inca anuntati si nu am stabilit niciun termen limita pentru decizie", a precizat purtatorul de cuvant.

Sebastien Buemi este creditat cu cele mai mari sanse de a pilota la Toro Rosso in 2009, in timp ce Takuma Sato si Sebastien Bourdais lupta pentru al doilea. Termenul limita stabilit de FIA pentru anuntarea pilotilor expira in ultima zi de joi premergatoare noului sezon.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al team-ului a confirmat ca Toro Rosso va participa la testele de pe noul circuit de la Algarve ce vor debuta pe 18 ianuarie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru