Toro Rosso nu comenteaza plecarea lui Bourdais

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.07.2009
Toro Rosso a refuzat sa comenteze speculatiile potrivit carora Sebastien Bourdais va fi dat afara dupa Marele Premiu al Germaniei, alimentand astfel zvonurile privind indepartarea francezului de la echipa.

Concedierea lui Sebastien Bourdais de la Scuderia Toro Rosso devine din ce in ce mai certa, dupa ce micuta echipa italiana a refuzat sa comenteze in vreun fel informatiile aparute in presa internationala privind iminenta destituire a francezului.

Intrebat daca Bourdais are viitorul asigurat la Toro Rosso in acest sezon, Franz Tost, seful echipei cu sediul la Faenza, a replicat: "Nu comentam pe baza zvonurilor initiate de presa".

Bourdais a avut o prima jumatate de sezon modesta, in care nu a reusit sa-si convinga sefii ca a inregistrat progrese semnificative fata de primul sau sezon la echipa.

Astfel, sansele ca acesta sa fie concediat dupa Marele Premiu al Germaniei din acest weekend sunt din ce in ce mai mari, principalul favorit pentru inlocuirea acestuia fiind Jaime Alguersuari. Spaniolul a fost numit cu numai cateva zile in urma drept noul pilot de rezerva al echipelor Red Bull si provine din cadrul programului pentru juniori initiat de grupul austriac.

Chiar daca nu are experienta pe un monopost de Formula 1, Alguersuari ar putea folosi a doua jumatate a sezonului pentru a se pregati corespunzator pentru anul viitor, in contextul in care testele sunt complet interzise pana la finalul acestui an calendaristic.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru