Toro Rosso: "Nu testam motoare pentru Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.06.2009
Scuderia Toro Rosso a negat ca este obligata de Ferrari sa testeze motoare pentru constructorul italian in timpul antrenamentelor de vineri din cadrul Marilor Premii.

Publicatia Auto Motor und Spor a relatat in aceasta dimineata ca Ferrari a obligat Toro Rosso sa utilizeze anumite motoare in timpul sesiunilor de antrenamente din ziua de vineri, cu scopul de a testa durata de viata a unitatilor. Cu toate acestea, oficialii Scuderiei Toro Rosso au negat aceste informatii, sustinand ca inginerii echipei sunt cei care decis ce motoare sa utilizeze Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi in timpul fiecarui eveniment oficial din cadrul Marilor Premii.

"Avem un numar specific de motoare pe sezon, facem ce trebuie sa facem, si anume sa aducem un motor pana la finalul vietii inainte de a-l schimba. Inginerii au planurile si programul lor. Apoi decid totul impreuna. Inainte de a schimba un motor poti avea motivele tale pentru a utiliza un motor pana la ultimul kilometru posibil", a declarat un purtator de cuvant al echipei Toro Rosso pentru ManipeF1.

Conform regulamentului tehnic din sezonul 2009, fiecare pilot poate utiliza pe parcursul anului cel mult 8 motoare, inclusiv in cadrul antrenamentelor libere de vineri.

Via | ManipeF1

Comentarii (6)

  • nu inteleg
    de ce s-a punctat in p[lus Ferrari si Torro Rosso cu minus?am inteles caa sunteti cu Ferrari,dar macar fiti obiectivi!
    0 0
  • mircea
    @mad79
    Ai inteles foarte prost. Cheer up.

    Ai avertisment. Conform regulamentului, aceste plangeri trebuie facute pe e-mail, nu aici.

    Numai bine.
    0 0
  • punctaj
    eu am inteles de ce s-a punctat plus la ferrari si - la toro rosson... ca la stirea anterioara a fost invers si sa fie iar 0 .... dar la stirea anterioara ati dat 3 puncte lui Toast pentru 7 cuvinte??
    0 0
  • NeoGalaxy
    @mad79
    Simplu. La stirea trecuta cu motoarele... a fost +3 pentru Toro si -3 pentru Ferrari. Ca sa fie 0 la general, acuma au dat -3 pentru Toro si + 3 pentru Ferrari. Din cauza ca stirea dintr-un ziar a fost o tampenie si o comedie... Capisci?
    0 0
  • salutare
    e al doilea avertisment,pentru a fi gentlman pana la capat cu oi!si nu ma intereseaza daca veti decide sa ma excludeti,atat rtimp cat intrebarile mele sunt valide!nu profenez injurii sau ce nu am dreptul sa pun sub semnul indoielii anumite reguli?ce suntem cumva sub o dictatura si nu stiu eu!daca da,mi se pune in pericol libertatea de expresie!!!
    0 0
  • mircea
    @mad79
    Daca la tine in casa zugravesti albastru inseamna ca e dictatura? :)

    E ultimul avertisment. Usor, te agiti inutil. Ai explicatii in comentariile celorlalti.

    Numai bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru