Toro Rosso pregateste un update major pentru Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.07.2009
Toro Rosso va imprumuta numeroase imbunatatiri aerodinamice de la Red Bull Racing prin intermediul carora monopostul STR4 ar putea deveni cu aproape o secunda mai rapid.

Scuderia Toro Rosso a anuntat luni ca va introduce un dublu deflector la Marele Premiu al Ungariei de peste doua saptamani, insa update-urile vor fi mult mai substantiate decat atat.

Potrivit informatiilor dezvaluite de Sebastien Buemi, noul pachet aerodinamic al monopostul STR4 va include, pa langa dublul-deflector, si noul nas al monopostului Red Bull Racing si alte update-uri disponibile deja pentru Sebastian Vettel si Mark Webber.

Buemi sustine ca noul pachet aerodinamic va aduce un spor de performanta de nu mai putin de noua zecimi de secunda, ceea ce ii va permite Scuderiei Toro Rosso sa reduca distanta care o separa de Force India. "Monopostul modificat ne va aduce noua zecimi, dar eu as fi fericit si daca ar fi vorba de numai sapte", a declarat elvetianul pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Toro Rosso a inceput cu dreptul noul sezon, castigand puncte in Australia prin intermediul ambilor piloti, insa lipsa unor update-uri ulterioare au transformat monopostul STR4 in cel mai slab din pluton, inclusiv cei de la Force India reusind sa ii depaseasca.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru