Torro Rosso confirmă că va avea un nou sponsor

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.09.2011
Toro Rosso a confirmat că va avea un nou sponsor începând de săptămâna viitoare, însă nu a făcut nicio referire la vânzarea echipei către fondul de investiţii IPIC.

Oficialii Scuderiei Toro Rosso au făcut vineri seara primele declaraţii oficiale cu privire la speculaţiile din presa internaţională care indică o vânzare a echipei către fondul arab de investiţii IPIC.

În ciuda zvonurilor privind schimbarea numelui echipei în Team UAE, şeful Franz Tost a comentat exclusiv informaţiile privind semnarea unui contracte de sponsorizare.

"Pentru a construi echipa, pentru a aduce mai mulţi oameni şi pentru a creşte performanţa ai nevoie şi de ceva mai mulţi bani. Din fericire, suntem în postura de a avea ceva noi sponsori la bord şi, împreună cu Red Bull, sunt foarte fericit să avem aceste companii alături de noi. Datorită unei poziţii mai bune în clasamentul constructorilor vom avea şi mai mulţi bani (n.r - din drepturile TV), dar în acelaşi timp vom face şi cheltuieli", a declarat italianul pentru publicaţia Autosport.

Sponsorul la care face referire Tost este compania petrolieră spaniolă Cepsa, deţinută integral de IPIC, însă oficialul Toro Rosso nu a făcut nicio referire la achiziţionarea echipei.

În plus, speculaţiile indică faptul că Toro Rosso îşi va construi o nouă fabrică în Orientul Mijlociu după vânzare, însă Tost a dezvăluit ca echipa va extinde de fapt actuala unitate italiană de la Faenza.

"Anul trecut am cumpărat o proprietate de 10.000 de metri pătraţi şi vom începe munca la prima clădire la finalul lui septembrie sau începutul lui octombrie în acest an. Anul viitor vom lucra la utiliaje, iar apoi vom contrui o clădire pentru birouri. Asta ar trebui să ne ia trei ani", a mai precizat el.

Via | Autosport

Taguri: IPIC, Toro Rosso, Tost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru