Toyota lanseaza un site pentru noul monopost

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.01.2009
Toyota va publica primele imagini cu noul monopost TF109 pentru sezonul urmator pe 15 ianuarie pe un site dedicat exclusiv acestui eveniment.

Toyota a anuntat recent ca renunta la organizarea unui eveniment fastuos pentru dezvelirea noului monopost pentru 2009, cu scopul de a contribui la reducerea costurilor in Formula 1.

In schimb, singurul constructor japonez ramas in Formula 1 a anuntat ca lansarea lui TF109 va avea loc pe un site special dedicat acestui eveniment.

Astfel, Toyota va publica primele imagini oficiale ale noului monopost pe site-ul www.tf109-premiere.com pe 15 ianuarie la ora 13:00. Pe langa imaginile in premiera, vizitatorii vor putea vedea clipuri video in exclusivitate cu Jarno Trulli, Timo Glock, Kamui Kobayashi si echipa de conducere.

In plus, Toyota promite ca pregateste cateva surprize placute pentru toti cei care vor intra pe site la data si ora amintite.

Taguri: TF109, Toyota, lansare

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru