Trulli: "Am semnat cu Lotus pentru 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 31.08.2011
Jarno Trulli susţine că a semnat deja contractul cu Lotus pentru sezonul 2012, chiar dacă echipa malaeziană nu a confirmat încă nouă înţelegere.

Contractul lui Jarno Trulli cu Team Lotus urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, iar cele două părţi au demarat negocierile pentru prelungirea acordului în luna iulie, potrivit declaraţiilor făcute la vremea respectivă de patronul Tony Fernades.

Echipa nu a anunţat încă nimic privind stadiul discuţiilor, însă pilotul italian susţine că a semnat deja contractul pentru 2012 şi că va continua să concureze pentru Lotus.

"Am rezolvat deja anul viitor. Acea informaţie a apărut în acel moment, dar negociam de mai mult timp. S-a rezolvat, aşa că acum nu mai suntem în discuţii pentru că 2012 este clar. Am un contract. Dacă echipa vrea să anunţe asta sau nu, nu este treaba mea", a declarat italianul pentru publicaţia irlandeză ManipeF1.

Contractul coechipierului său Heikki Kovalainen urmează de asemenea să expire la finalul sezonului, însă se anticipează ca finlandezul va rămâne la rândul său în cadrul echipei. Cel mai probabil, Lotus va face un anunţ oficial pe tema liniei de piloţi pentru 2012 după ce va încheia negocierile cu Kovalainen.

Via | ManipeF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru